Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se deschide sesiunea de finantare pentru investitiile in procesarea produselor agricole

se-deschide-sesiunea-de-finantare-pentru-investitiile-in-procesarea-produselor-agricole

Proiectele vor putea fi depuse on-line pe site-ul AFIR, iar fondurile puse la dispozitie prin PNDR sunt in valoare de peste 35 de milioane de euro.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta lansarea sesiunii de primire a proiectelor de investitii in procesarea si marketingul produselor agricole in vederea obtinerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferente submasurii 4.2 din cadrul PNDR 2020, in perioada 21 decembrie 2018, ora 9:00 – 30 iunie 2019, ora 16.00.
 
Fondurile totale disponibile pentru aceasta sesiune sunt de 35.348.504 euro, impartite astfel: 21.209.103 euro pentru dezvoltarea si modernizarea unor capacitati de procesare si de comercializarea a produselor agricole si 14.139.401 euro pentru crearea de noi unitati de procesare a produselor agricole.
 
„Incepand din 21 decembrie procesatorii pot depune online la AFIR solicitari de finantare a proiectelor pentru investitii in procesarea produselor agricole pentru obtinerea de produse neagricole, precum paine, produse zaharoase, prajituri, bere artizanala si multe altele. Finantarea disponibila prin schema GBER a submasurii 4.2 contribuie semnificativ la cresterea calitatii produselor obtinute, a sigurantei alimentare si la obtinerea de noi produse competitive, cu impact economic asupra procesarii ulterioare in intreprinderi, cu asigurarea standardelor de calitate. Valoarea sprijinului financiar poate ajunge pana la 2,5 milioane de euro pentru investitiile care conduc la un lant alimentar integrat.” a declarat directorul general al AFIR, Adrian Chesnoiu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pragul de calitate lunar pentru depunerea unui proiect este de 65 de puncte (21 decembrie 2018 – 31 ianuarie 2019) si scade treptat pana la pragul minim de depunere de 15 puncte (1 – 30 iunie 2019). Depunerea proiectelor se realizeaza online pe site-ul AFIR.
 
Dintre investitiile eligibile prin aceasta linie de finantare, amintim fabricarea painii, a prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie, fabricarea inghetatei si a sorbetului, fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei si a produselor zaharoase, fabricarea alimentelor pentru utilizari nutritionale speciale (de exemplu: lapte praf, alimente fara gluten), dar si fabricarea unor bauturi, cum ar fi berea artizanala.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016