Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
UniCredit Bank intensifica finantarile destinate beneficiarilor de subventii APIA
UniCredit Bank a semnat conventiile cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondurile de Garantare oferind, in baza acestora, finantari pentru fermieri in vederea efectuarii lucrarilor agricole.
Categoriile de beneficiari pentru care UniCredit Bank SA acorda finantare aferenta subventiilor campaniei 2017-2018 sunt persoanele juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafetelor de teren agricol, potrivit legislatiei in vigoare.
Dobanda maximala a facilitatilor este ROBOR 6M + 2%, istoricul de incasare a subventiilor si cererea unica de plata depusa la APIA reprezentand documente de analiza in vederea obtinerii creditarii specifice. In plus, UniCredit Bank ofera beneficiarilor de subventii APIA care au cont curent la banca posibilitatea deschiderii unui cont special destinat incasarii subventiilor, fara costuri suplimentare, cont nepurtator de dobanzi si comisioane.
“UniCredit Bank isi reafirma prioritatea pentru activitatea de sprijinire a beneficiarilor din sectorul agricol, pe care ii indemnam sa se adreseze cat mai curand posibil reprezentantilor bancii pentru a incepe analiza in vederea accesarii finantarilor APIA. Ne reafirmam obiectivul de a le face clientilor viata usoara, prin servicii de consiliere de inalta calitate, o paleta de produse adaptata nevoilor lor si un proces simplificat de analiza si aprobare”, a declarat Valentin Boldeiu, Coordonator al Departamentului pentru Fonduri Europene din cadrul UniCredit Bank.
Valoarea finantarii acordate este de maxim 80% din urmatoarele submasuri aferente cererii de plata depuse la APIA:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
- Schema de Plata Unica pe Suprafata (SAPS), valoare estimata 96 euro/hectar;
- Plata redistributiva (acordata gradual pentru primele 30 de hectare ale exploatatiei agricole), cu o valoare de 5 euro/hectar pentru primele 5 hectare si de 48 euro/hectar pentru restul de 25 de hectare;
- Plata pentru practici agricole benefice pentru clima si mediu (“Plata pentru inverzire”), cu o valoare estimata de 57 euro/ hectar;
- Masura 13 - Plati pentru zonele care se confrunta cu constrangeri naturale sau cu alte constrangeri semnificative. Astfel, pentru clientii care doresc gratie la dobanda (respectiv sa plateasca dobanda la incasarea sumelor de la APIA), valoarea finantata va fi de maxim 70% din subventia de incasat.
In vederea accesului cat mai facil la credite, UniCredit Bank indeamna beneficiarii de subventii APIA sa se adreseze reprezentantilor bancii in vederea inceperii analizei cat mai curand posibil. Ulterior aprobarii facilitatilor, utilizarile din plafoanele aprobate sunt permise in baza adeverintelor emise de catre APIA in care apare contul deschis la UniCredit Bank.
Foto: pixabay.com
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 3.5 din 2 voturiUltima ora
- » APIA: Luna octombrie va fi una foarte importanta pentru fermierii romani
- » Plati APIA: Fermierii vor primi subventiile pe hectar si animale
- » Ministrul Agriculturii vine cu o promisiune. Banii vor intra in cont pana in 15 octombrie
- » CE propune un sprijin de 120 milioane de euro
- » Fonduri europene. Finantare pentru tinerii fermieri
Idei de afaceri in agricultura