Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
4 afaceri agricole, de inceput in 2013!
Numeroase sunt afacerile agricole care ne-ar putea imbogati in urmatorii ani. De la plante medicinale, pana la fructe de padure, de la arbusti fructiferi exotici si pana la legume certificate din punct de vedere ecologic, sansele de profitabilitate sunt extrem de ridicate.
Iata care sunt acele afaceri agricole pe care noi vi le recomandam pentru 2013:
Afaceri agricole cu lavanda
Lavanda este o planta care se comporta admirabil pe timp de seceta, o planta in care cei cu teren ar investi destul de rapid. In mediul de afaceri din Romania descoperim antreprenori care deja au inceput investitiile in aceste culturi de viitor. Adevarul este ca nu are rost sa ocupi un hectar cu grau, cand poti sa il valorifici pentru cultivarea unei plante scumpe si la nivel inalt de cerere!
Afaceri agricole cu trandafiri
Iata o alta idee de afacere pe care speram ca romanii sa o valorifice in 2013. Si asta pentru ca trandafirii sunt si ei mai rezistenti la seceta decat alte culturi agricole. Mai mult, cererea este mare pentru trandafiri si preturile de comercializare nu se lasa nici ele mai prejos!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Afaceri agricole cu zmeura
Zmeura este un alt arbust pe care vi-l recomandam pentru 2013. Investiti in aceste culturi datorita faptului ca sunt rezistente la seceta si pentru motivul ca fructele obtinute sunt la mare cautare si la preturi mari! Zmeura se vinde bine si la preturi uimitoare atunci cand este in stare proaspata, insa exista numeroase metode de a valorifica productiile obtinute. Se cauta fructe uscate, deshidratate, zmeura pentru ceai, zmeura pentru tincturi si ape de infrumusetare, zmeura pentru realizarea de produse cosmetice, zmeura pentru dulceturi, gemuri, siropuri si sucuri naturale!
Afaceri agricole cu catina
Catina este un arbust fructifer minune, un arbust miraculos prin multiplele beneficii aduse sanatatii oamenilor. Catina se cultiva cu succes si cand discutam despre seceta, cu conditia ca sistemul de irigare sa existe si sa fie unul de calitate. De asemenea, tinem cont de faptul ca acest arbust este unul eminamente ecologic. Cu alte cuvinte, in Romania, in prezent, exista toate conditiile necesare pentru a cultiva catina in sistem ecologic. Preturile vor fi unele mai avantajoase, vanzarile pot avea loc si pe piata interna si peste hotare si viitorul acestei afaceri este cat se poate de sigur!
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » MADR: Subventii pentru agricultura de pana la 560.000 de euro per beneficiar
- » Florin Barbu anunta modificari la Programul Tomata
- » Barbu: Casa Unirea va participa la urmatoarea sesiune a programului Investalim
- » MADR: Masurile propuse au fost agreate cu fermierii si distribuitorii de inputuri agricole
- » APIA: Au mai ramas 4 zile