Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Catalogul Agricultorilor Profesionisti 2014

S-a lansat Catalogul agricultorilor ecologici din Romania. Te pune la curent cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea investi in mod corect, pentru a lua decizii in avantajul tau!


"Cand mai bine nu aveai bani ...

Sunt agronom de cativa ani buni. Am facut la viata mea investitii formidabile si investitii mai putin inspirate. Fiecare investitie proasta si-a lasat amprenta pe mine. Sunt mai dur, mai pragmatic, mai realist, mai rational. Gandesc si calculez. Analizez si estimez. Vreau dovezi si argumente solide. Si apoi ma gandesc daca investesc sau nu.

Cat despre investitii gresite, acum cativa ani aproape mi-am pierdut afacerea... Cumpar produse ecologice si am ales producatorul gresit. M-am ales cu marfa multa si proasta. Nu am putut sa o plasez niciunde.

Intre noi fie vorba, nu as fi dat-o nici celui mai mare dusman al meu. Daca as fi stiut cum sa imi folosesc banii mai bine! In secunda aceea, mi-am dorit sa nu fi avut niciodata acei bani. Au fost cei mai prost investiti bani din viata mea. Si de vina au fost informatiile pe care m-am bazat. Ca mine sunt multi si este pacat fiindca muncim mai greu ca oricare altul. Numai noi stim cat de mult am muncit ca sa ne scoatem investitiile."

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Este povestea unui om de afaceri care a ales informatia specializata in defavoarea oricarei alte optiuni in a lua decizii inspirate in conducerea unei afacerea sau in initierea unei investitii!

Doriti sa aveti acces total la cel mai important catalog pentru producatori, distribuitori, consumatori si procesatori de produse ecologice?

Atunci trebuie sa aveti Catalogul complet 2014! Aici gasesti toti producatorii, consumatorii, procesatorii si distribuitorii de produse ecologice!

Toate aceste contacte sunt puse pe categorii, in functie de domeniul de activitate pe care se axeaza (vanzatori, producatori, prestatori servicii, procesatori), in functie de tipul produselor ecologice de care discutam (legume, fructe, lactate, carne), in functie de judetul in care activeaza.

Nu mai stati pe ganduri! Este cea mai sigura solutie pentru romanii care vor sa faca bani din agricultura inteligenta, din agricultura ecologica!


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016