Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai tari idei de afaceri in 2013! Ultima sansa la fonduri europene in exercitiul 2007-2013

cele-mai-tari-idei-de-afaceri-in-2013-ultima-sansa-la-fonduri-europene-in-exercitiul-2007-2013

Agricultura ecologica si domeniul zootehnic atrag in continuarea interesul romanilor de pretutindeni. Si nici nu ne miram in conditiile in care cele mai mari profituri reies din online si apoi din mediul rural. Aici, in mediul rural, tineri si batrani pot face bani din propria lor munca si din cele mai tari idei de afaceri!


Iata si care sunt cele mai profitabile idei de afaceri pe care le putem valorifica in Romania, in 2013:

Cultivarea legumelor in sistem ecologic. Obtineti un profit de invidiat cunoscand toate detaliile unei afaceri la cheie respectate si incurajate la nivel european si mondial: cultivarea de legume in sistem de agricultura ecologica

Cultivarea ciupercilor Champignon. Cultura ciupercilor champignon (agaricus) aduce cel mai mare randament pe metru patrat. La o cultura intensiva se obtin 5 - 6 recolte pe an!

Cultivarea plantelor medicinale si aromatice. Una dintre cele mai apreciate idei de afaceri la nivel european: cultivarea plantelor medicinale

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ferma piscicola. Pastravul este pestele considerat cel mai rentabil a fi crescut in conditiile climatice din multe zone ale tarii noastre. Este un peste savurat de toata lumea si acest fapt se poate observa in restaurantele cu specific autohton, unde pastravul se comercializeaza la preturi piperate.

Ferma de raci - O afacere din care castigi de pe urma unei veritabile delicatese. Racii se cresc usor si apoi se vand la preturi uimitoare si pe piata interna si peste hotare.

Cresterea prepelitelor japoneze - O afacere mai mult decat nobila pentru ca prin intermediul ei se aduc pe piata produse sanatoase, mai presus de orice.

Cum sa faci bani din propria ta plantatie de paulownia - O afacere incredibil de profitabila, bazata pe cererea din ce in ce mai mare pentru lemnul de lux.

Trei culturi profitabile: goji, merisoare, aronia - Trei afaceri agricole pe care prea putini romani le cunosc.

Salcia energetica - O planta pe care o cultivam pentru cererea impresionanta de biomasa.

Trandafirii - afacerea secreta a agricultorilor de succes. Plantatia de trandafiri este ideala pentru cei care vor sa faca profit mare si cand suprafata arabila este redusa.

Trucuri si sfaturi pentru livada de vis. Cultiva meri, peri, nuci, piersici si nu numai. Sunt fructe pe care romanii le cauta mai ales atunci cand provin din productie locala.

Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne - Afaceri profitabile pentru romanii care sunt pe deplin constienti de faptul ca nivelul cererii pentru carne si oua de gaini sanatoase este din ce in ce mai mare!

Catina - fructul magic ce te poate imbogati. Cererea pe piata europeana a catinei romanesti este din ce in ce mai mare. De ce romaneasca? Culturile de catina din Romania au un continut fizico-chimic mai valoros, fapt care se reflecta in calitatile energetice si terapeutice extraordinare. Mai mult, este o cultura eminamente ecologica. Perfect realizabila in practica, usor de adoptat de cultivatori. Procese tehnologice elementare.


Mai multe informatii despre aceste idei de afaceri si ghidurile lor orientative sunt disponibile aici, impreuna cu o oferta speciala >>>> Cele mai profitabile ferme agricole din Romania, in 2013 >>>>
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016