Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eco-afacerea care va darama barierele profitabilitatii in 2014!

Cultivam trufe si plante exotice. Cultivam pana si migdali, in cazul in care nu stiati. Facem tot posibilul pentru ca profiturile sa fie mereu de partea noastra, chiar si atunci cand pare ca lucrurile stau rau in mediul business.


Adevarul este ca daca stai sa te gandesti, majoritatea agricultorilor se plang. Si se poate ca motivul sa fie unul cat se poate de simplu: ne-am ales domeniul gresit. Cultivam grau cand ar trebui sa cultivam soia. Cultivam porumb cand ar trebui sa cultivam lamai.

Pentru cei interesati sa descopere o afacere care sa returneze profituri cat mai mari in 2014, o optiune ideala este cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic. De ce? Simplu! Motivul principal este cel referitor la nivelul de cerere din ce in ce mai mare. Romanii si strainii vor sa elimine din ce in ce mai multe medicamente traditionale si sa le inlocuiasca cu remedii naturiste.

Si esential este sa constientizam cat de uimitor de mare este nivelul de cerere pentru plantele medicinale si aromatice BIO, ecologice, organice!

Stiati ca…

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Exista o cerere permanenta de sute de tone de plante medicinale (musetel si menta) pentru export in Germania?

Firmele de profil din Europa de Vest se orienteaza spre tarile cu grad redus de poluare, cum este Romania, de unde isi importa materia prima (plante medicinale)?

Firme mari producatoare de suplimente alimentare din SUA solicita cantitati foarte mari de plante medicinale si plante aromatice?

In Romania, cererea de plante medicinale si plante aromatice a crescut cu 20% anual, incepand cu anul 2005?


Invatati cum sa cultivati cele mai cerute plante medicinale si aromatice in sistem ecologic! Este una dintre cele mai profitabile afaceri pentru un viitor cat se poate de stralucit in agricultura!


Detalii complete despre mersul afacerilor cu plante medicinale si aromatice in sistem ecologic AICI, in ghidul realizat de specialisti din domeniu >>>>

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016