Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petre Daea: Exista suficient grau pentru necesarul din industrie si pentru export

petre-daea-exista-suficient-grau-pentru-necesarul-din-industrie-si-pentru-export

In acest moment, pe piata exista suficient grau pentru a acoperi necesarul din industria de panificatie si cantitatile contractate la export. Ministrul Agriculturii solicita reprezentantilor din industria de morarit si panificatie sa prezinte analize veridice, care sa ofere stabilitate in piata.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a discutat atent cu reprezentantii procesatorilor din industria de morarit-panificatie, cu cei ai comerciantilor si distribuitorilor de pe piata de cereale si cu membrii conducerii asociatiilor de fermieri, conform unei postari pe pagina de Facebook a MADR.
 
In acest context, Petre Daea a solicitat o scurta analiza din perspectiva fiecarui sector. De asemenea, reprezentantii sectorului de morarit si panificatie au cerut conducerii MADR sustinere pentru imbunatatirea conditiilor de finantare existente.
 
"Ministrul Agriculturii si-a manifestat deschiderea si sprijinul sau, mentionand ca la nivelul MADR exista o stransa colaborare cu echipele de lucru de la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, conduse de ministrul Marcel Ioan Bolos.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Petre Daea a dat asigurari ca in acest moment exista pe piata o cantitate de grau suficienta pentru a acoperi necesarul pentru industria de panificatie, precum si pentru acoperirea cantitatilor contractate la export. De asemenea, a transmis participantilor necesitatea de a prezenta date veridice, care sa ofere stabilitate in piata, si a subliniat ca toate deciziile MADR sunt luate in urma consultarii cu toti actorii implicati: producatori, comercianti si procesatori", se precizeaza in postarea institutiei.
 
De asemenea, seful MADR a prezentat masurile intreprinse pentru sprijinirea fermierilor din sectoarele vegetal si zootehnic, in contextul situatiei actuale cu care se confrunta agricultorii din Romania.
 
Importanta dialogului constructiv a fost subliniata de catre ministrul Agriculturii, avand in vedere ca impreuna cu toti cei implicati se pot identifica solutiile optime pentru a ramane viabila industria de morarit-panificatie. 
 
"In acest sens, participantii la intalnirea de azi au agreat ideea continuarii acestor intalniri, cu o frecventa saptamanala, mai ales in contextul actual, pentru a avea o monitorizare permanenta a situatiei, in vederea eficientizarii masurilor necesare eliminarii riscurilor ce pot aparea in lantul de aprovizionare a populatiei cu produse agroalimentare", potrivit postarii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016