Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de ovine si caprine afiliati federatiei Agrostar ameninta cu proteste in strada

crescatorii-de-ovine-si-caprine-afiliati-federatiei-agrostar-ameninta-cu-proteste-in-strada

Acestia sunt nemultumiti in special de modul anevoios in care trebuie completata cererea unica de plata si il acuza pe ministrul Daniel Constantin ca doreste distrugerea sectorului zootehnic.


Fermierii din sectorul zootehnic ameninta cu noi actiuni de protest indreptate impotriva Ministerului Agriculturii si a ministrului Daniel constantin , in special, crescatorii de ovine si caprine fiind nemultumiti de modul in care autoritatile administreaza acest sector.
 
Astfel, membrii  Sindicatului National al Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania, afiliat la Agrostar, spun intr-un comunicat de presa ca „pentru ca pana acum Ministerul Agriculturii, condus de un ministru preocupat doar de cultul personalitatii, si-a dovedit incompetenta cu privire la acest sector, singura solutie e sa ne cerem drepturile in strada”.
 
Crescatorii il mai acuza pe ministrul Agriculturii ca face jocurile unor cercuri de interese si ca astfel se va ajunge in final la distrugerea sectorului de cresterea a ovinelor si implicit a celui zootehnic, „performanta” ce nu a fost reusita nici de comunisti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Domnule ministru, prin ceea ce intreprindeti, facand jocurile unor cercuri de interese din jurul dumneavoastra, duceti la distrugerea sectorului de crestere a ovinelor din Romania si, implicit, la distrugerea zootehniei. Oieritul este o activitate traditionala, care nu a fost distrusa nici de comunisti, dar se pare ca dumneavoastra o sa reusiti si o sa faceti din Romania o tara care sustine economiile altor state, fiind doar o piata de desfacere. De cand ocupati aceasta functie, nu ati facut nimic pentru sustinerea sectorului de ovine si caprine. Ba, mai mult, ne-ati ingreunat activitatea”, se mai arata in comunicatul fermierilor.
 
Acestia mai amintesc faptul ca seceta si-a pus amprenta si asupra sectorului de crestere a oilor si caprelor si, pana in prezent, nu s-a luat nicio masura pentru compensarea pierderilor inregistrate de crescatori.
 
Totodata, fermierii mai sunt nemultumiti de Ordinul 619, referitor la cererea unica de plata, despre care spun ca este prea stufos si prea complicat si , in plus, a fost modificat de nu mai putin de trei ori in perioada in care trebuie depuse cererile. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016