Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nou ajutor de minimis pentru crescatorii de porcine

nou-ajutor-de-minimis-pentru-crescatorii-de-porcine

Acestia pot obtine bani pentru achizitia de animale de reproductie din rase pure sau hibride.


La jumatatea acestei saptamani a fost adoptata o hotarare de guvern care instituie o noua schema de ajutor de minimis pentru crescatorii de porcine care doresc sa isi achizitioneze animale pentru reproductie.
 
Astfel, fermierii care doresc achizitionarea unui vierus de rasa purta sau hibrid pot obtine pana la 3.000 de lei pe cap de animal, in timp ce pentru achizitia unei scrofite de rasa pura se platesc maxim 1.100 de lei iar pentru o scrofita de rasa hibrida, maxim 600 de lei.
 
Documentul adoptat miercuri mai prevede ca valoarea totala a ajutoarelor de minimis care se acorda unui beneficiar nu poate depasi suma de 15.000 euro pe durata a trei exercitii financiare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cei care doresc sa beneficieze de un astel de sprijin trebuie sa depuna pana pe 5 decembrie cereri la directiile agricole pe raza carora se afla exploatatiile, banii urmand sa fie virati in conturile fermierilor eligibili, incepand cu data de 15 decembrie.
 
Suma totala pusa la dispozitie in cadrul acestei scheme este de 13,5 milioane de lie si provine din bugetul de Stat.
 
Beneficiarii acestei scheme sunt intreprinderile din domeniul zootehnic care isi desfasoara activitatea in sectorul productiei primare. Beneficiarii ajutorului se obliga, prin angajament scris, sa mentina in exploatatie animalele de reproductie din rase pure sau hibride achizitionate pe o durata de minimum 3 ani, incepand cu data la care sprijinul financiar a fost acordat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016