Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Avem TVA de 9%. Ce facem cu el? Inovarea si retehnologizarea – trend sau necesitate? Conditia fermierului roman in UE: Rol principal sau figuratie?

avem-tva-de-9-ce-facem-cu-el-inovarea-si-retehnologizarea-trend-sau-necesitate-conditia-fermierului-roman-in-ue-rol-principal-sau-figuratie

Cat de pregatiti suntem sa trecem de la teorie la practica? Cum pot fi implementate cu efect politicile de sprijin care sa vina in sprijinul fermierilor romani si procesatorilor din carne si lapte? Cum putem valorifica performant gura de oxigen datorata scaderii TVA la alimente? Cum vom putea sa nu ratam aceasta sansa economica extraordinara?


Acestea sunt temele importante de dezbatere ale celei de-a patra editie a EXPO Conferintei Internationale MEAT&MILK, ce se va desfasura in zilele de 3 si 4 iunie, la Hotel Alpin, in Poiana Brasov, sub genericul "Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanta - prioritati pentru iesirea din impas".

In cifre concrete, Meat Milk 2015 inseamna: peste 340 de participanti, peste 160 de reprezentanti ai firmelor private, peste 20 de firme care vor participa cu standuri expo B2B,  23 de prezentari de specialitate si ultimele noutati din domeniu, toate acestea comasate doar in doua zile!


La eveniment vor fi prezenti fermieri, procesatori, furnizori de materii prime, tehnologii, servicii, reprezentanti ai autoritatilor romane, incepand cu europarlamentarul Viorica Dancila, ministrul Daniel Constatin, Marius Alexandru Dunca, presedintele ANPC, reprezentanti de marca ai  Consiliului Concurentei, ANSVSA, APIA, AFIR, presedinti ai principalelor asociatii profesionale (ARC, APRIL, APCPR, AMRCR, AFISS, FCBR, PROAGRO.), dar si alte asociatii profesionale interne si internationale.

Invitatul special al Expo-Conferintei Internationale Meat&Milk este Podmiljsak Matjaz, de la Cooperative Union of Slovenia, membra Copa-Cogeca, care va prezenta modelul de success al Uniunii Cooperative din Slovenia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cum sa deschizi o shaormerie


Shaormeria – afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului Descopera 12 secrete alesuccesul in afacerea cu shaorma 1 Stii clar ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a putea detine o shaormerie 2 Cunosti prevederile legale in vigoare 3 Stii care sunt actele necesare pentru autorizarea afacerii tale la ce porti...

Oferta Speciala
valabila 48h


In programul infoTRIP, din ziua de 3 iunie, este programata vizitarea Fabricii de Nutreturi Combinate a Complexului EUROPIG SA din cadrul Grupului Sergiana. Situat in comuna Sercaia, Complexul ocupa o suprafata de 22 de hectare, insumand 32 de hale, cu o capacitate totala de peste 50.000 de capete/an.  

Abatorul din cadrul complexului Europig, care apartine Grupului Sergiana a fost pus in functiune in 2005 si inglobeaza investitii de peste 3,5 milioane de Euro, fiind construit si dotat conform normelor UE. Consecinta directa a acestor investitii este licenta de export obtinuta de Europig.

Sectiunea infoTRIP din 4 iunie ofera oportunitatea vizitei de documentare la ferma HONIGBERG LACTATE SRL. Amplasata in comuna Harman, judetul Brasov, ferma se afla in stadiul de amenajare, urmand a fi utilata cu echipamente furnizate de GEA Farm Technologies, inclusiv o sala de muls tip Bradulet, 2 X 6. Participantii pot vedea direct de la sursa, modul de implementare a unui proiect start-up. Mai multe detalii, pe www.meat-milk.ro.

Foto: www.capitalwired.com

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Sunt plante la care semin?ele nu sunt închise in fruct. Semintele se afla la vedere si nu au fruct ...

Padure rara sau parte de padure cu arbori batrani in care este interzisa taierea lemnelor. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016