Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum identificam ouale ecologice?

cum-identificam-ouale-ecologice

Oul bio se deosebeste fundamental de cel obtinut in mod conventional. Aceste deosebiri reprezinta tot atatea calitati si motive de a consuma oua ecologice in loc de oua conventionale: gainile sunt hranite exclusiv cu furaje ecologice.


Furaje sunt cumparate de la producatori ecologici certificati in acest sens. Gainile nu primesc antibiotice sau vitamine sintetice, hrana lor nu contine niciun fel de substante chimice, pesticide, conservanti, aditivi, hormoni sau organisme modificate genetic.
 
Astfel, acestea nu sunt stresate si nici nu sunt fortate sa oua dupa exigentele unui program industrial, pasarile se bucura de mult spatiu, atat exterior cat si interior, sunt crescute la sol, in conditii de igiena si confort. De asemenea, au un continut mai redus de colesterol si concentratii mai mari din vitaminele A, D, E, K, B si Omega 3. 
 
Rezultatul unui studiu realizat de Mother Earth News arata ca ouale de la gainile crescute afara, cu o alimentatie naturala, sunt mult mai sanatoase decat cele din „fabricile de oua“. Conform acestui studiu, realizat pe 14 ferme organice din SUA, ouale provenite de la gaini mai sanatoase sunt si ele mai sanatoase. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Mai exact, ele contin:
 
- 1/3 ori mai putin colesterol 
 
- 1/4 ori mai putine grasimi saturate
 
- 2/3 ori mai multa vitamina A
 
- de 2 ori mai multi acizi grasi omega 3
 
- de 3 ori mai multa vitamina E
 
- de 7 ori mai mult beta caroten
 

Oul ecologic

 
Cifra marcata pe ou si langa codul de producator vorbeste despre sistemul in care oul respectiv a fost obtinut. Pe ambalajul oualor ecologice este trecuta cifra 0. Daca pasarile sunt crescute in aer liber, dar nu li se administreaza furaje ecologice, atunci langa codul de producator apare cifra 1.
 
Cresterea gainii la sol este marcata cu numarul 2, iar dezvoltarea gainilor ouatoare in baterii cu cifra 3. Ouale noastre sunt marcate fiecare cu codul punctului de lucru de unde provin. Exemplu: 0-RO-AG-018, insemnand oua produse in sistem de agricultura ecologica (marcaj 0), in Romania, judetul Arges, la ferma inregistrata cu numarul 018. Ouale ecologice de la fermele noastre sunt ambalate in caserole biodegradabile de 10 bucati, 6 bucati si in cofraje de 20 de bucati.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016