Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Curs acreditat pentru fermierii care vor sa practice agricultura ecologica
Cursul de deruleaza pe durata a patru zile, la finalul carora absolventii vor obtine un certificat acreditat de Autoritatea Nationala de Calificari.
Pentru cei intersati sa inceapa o afacere in domeniul agriculturii ecologice, Creative Business Management organizeaza un curs de patru zile pe durata caruia cei intersati vor afla tot ce trebuie sa stie pentru a avea succes in acesat domeniu, obtinand totodata si un certificat de calificare.
In prima zi de curs, cursantii vor invata de la lectorul Maria Toader, profesor in cadrul UASMV, principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
valabila 48h
Modulul de crestere al animalelor in sistem ecologic va fi sustinut in a doua zi de lectorul Viorica Boboc, presedinte al Asociatiei Bioavicultorilor din Romania- BIOAVIROM, care va prezenta toate speciile importante de animale cu tipologiile si nevoile lor de crestere in sistem ecologic.
In cea de-a treia zi de curs, dr. ing. Aurelia Caldararu, va prezenta conditiile de certificare ale unei ferme ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export. Se vor prezenta informatii despre completarea si depunerea angajamentelor si cererilor unice de plata pentru masurile compensatorii de dezvoltare rurala aplicabile pentru PNDR 2014-2020 (Masura 10 – agro-mediu si clima si Masura 11 – agricultura ecologica), necesare depunerii dosarelor pentru obtinerea subventiilor.
In ultima zi de curs, participantii vor face o vizita la una dintre cele mai cunoscute ferme ecologice din zona. Cursantii vor discuta despre tehnologii de productie, metode de fertilizare si tipuri de culturi si vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier cu experienta in agricultura ecologica. Deplasarea se va face cu un autocar, pus la dispozitie de agentia Creative Business Management.
Costul cursului este de 800 lei si include toate costurile (taxa curs, taxa examen ANC, bufet gustari si transport ferma in ultima zi de curs). Cursul este scutit de TVA, conform OG 129/2000 republicata.
Pentru obtinerea certificatului de absolvire acreditat, va fi necesara participarea la un examen de absolvire.
Certificatul pe care cursantii il vor primi la finalizarea cursului este acreditat de Autoritatea Nationala de Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pe certificat, la tipul programului va fi trecut „Curs acreditat de agricultura ecologica, operator in ferme ecologice mixte”( cod COR 314205), iar pe suplimentul descriptiv care insoteste certificatul vor fi trecute competentele obtinute in urma cursului.
Certificatul va foloseste pentru:
- A infiinta un PFA cu domeniul de activitate inscris pe diploma
- A afla informatii valabile si ultimele noutati din domeniu
- A trece competentele inscrise pe certificat in incadrarea juridica in fisa de angajat (cartea de munca)
- A aplica pentru fonduri europene sau a depune dovada certificarii catre APIA
Pentru mai multe detalii si inscrieri organizatorii pot fi contactati telefonic la numarul 0743183353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau online pe site-ul agentiei Creative Business Management. Cursul se va desfasura intre orele 10:00-17:00.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 3.63 din 8 voturiUltima ora
- » MADR lanseaza cursuri pentru utilizarea produselor de protectie a plantelor
- » Uniunea Europeana: Romania ocupa locul doi in topul exporturilor de cereale
- » Fonduri europene: Sprijin pentru exploatatiile pomicole
- » APIA: O noua subventie pentru cultura de porumb
- » UCPR: Producatorii autohtoni de carne de pui lucreaza la nivelul standardelor UE
Idei de afaceri in agricultura