Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Targ de alimente traditionale la Dumbrava Sibiului
Este vorba de cea de-a treia editie a festivalului „Branduri Transilvanene”, care se va desfasura la acest sfarsit de saptamana.
O manifestare care tinde sa devina una de traditie isi va consuma in acest week-end cea de-a treia editie, reunind producatori traditionali din opt judete ale tarii, indeosebi din zona Transilvaniei.
Este vorba de targul de produse traditionale „Branduri Transilvanene”, care se va desfasura anul acesta in zilele de 9 si 10 august in incinta Muzeului in aer liber din Dumbrava Sibiului, in zona Targului de Tara.
Organizatorii au anuntat ca la standuri vor fi prezenti producatori traditionali din judetele Alba, Arad, Maramures, Harghita, Hunedoara, Salaj, Sibiu si Teleorman, care vor pune la dispozitia vizitatorilor o gama bogata si variata de produse alimentare traditionale, preparate dupa retete si metode pastrate din mosi-stramosi.
Astfel, de la standuri nu vor lipsi produse din carne de porc rasa mangaliţa, placinte, sucuri de mere eco şi silvoiţa (dulceaţa de prune) din Maramures, carnati virsli condimentati din Hunedoara, branza telemea produsa de ciobanii din Sibiu, painea de Pecica si placinte de Turnu, produse specifice Aradului, produse lactate din Alba, paine la tast din Teleorman, kurtos-colac de Harghita si palinca de Salaj.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
De asemenea, producatorii din Alba vor realiza demonstratii practice de preparare a balmosului, un cas dulce de oaie fiert in lapte sau in unt cu putin malai, cei din Maramures vor pregati in fata vizitatorilor tocanita la ceaun, din carne de porc din rasa mangalita, sucuri de mere eco si dulceata de prune, iar cei din Salaj vor distila palinca.
Atmosfera va fi intretinuta de formatii de muzica si dansuri populare din Hunedoara si Maramures, care au dat curs invitatiei organizatorilor, Complexul National Muzeal Astra, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice „Marginimea Sibiului” si Asociatia de prietenie „Ille et Vilaine - Sibiu”.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4 din 2 voturiUltima ora
- » CE interzice erbicidul daunator sanatatii umane si albinelor
- » Seful AFM: Se mareste bugetul programului Casa Verde Fotovoltaice
- » Valoarea productiei agricole a ajuns la 110 miliarde de lei
- » MADR lanseaza cursuri pentru utilizarea produselor de protectie a plantelor
- » Uniunea Europeana: Romania ocupa locul doi in topul exporturilor de cereale
Idei de afaceri in agricultura