Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Avertizare fitosanitara pentru PRUN, CIRES, VISIN, CAIS, PIERSIC

Unitatea Fitosanitara Sibiu recomanda efectuarea tratamentului fitosanitar la speciile pomicole samburoase prun , cires, visin, cais,piersic impotriva MONILIOZEI - Monilinia l., PATAREA ROSIE A FRUNZELOR - Polystigma r. - (prun), PATAREA FRUNZELOR - Blumeriella j. (cires – visin), BASICAREA FRUNZELOR - Taphrina d. (piersic).
Tratamentul este preventic si curativ.
Pentru combaterea agentilor de daunare mentionati. se recomanda utilizarea unui produs de protectie a plantelor de mai jos:
1. TOPSIN 70 WDG 0,07 %
sau
2. CAPTAN 50 WP 0,25 %
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propria ta Plantatie de Paulownia
Cum sa castigi 30 000 euro ha chiar din cel de-al 3-lea an al afacerii tale cu fabulosii arbori Paulownia Comanda acum CD-ul tau despre Plantatia de Paulownia Este UNICUL ghid aparut pe piata ideilor de afaceri privind infiintarea unei plantatii de Paulownia El iti arata de la A la Z ce inseamna aceasta afacere si te invata cum sa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Perioada optima de tratament: in faza fenologica "Buton alb - roz"
NU SE TRATEAZA POMII INFLORITI
Inainte de aplicarea tratamentului fitosanitar, se vor aplica masurile de igiena fitosanitara - adunarea si arderea resturilor de plante infectate (in cazul in care nu au fost aplicate).
Se vor lua masuri ce se impun pentru protectia mediului inconjurator. Se vor respecta cu strictete normele de lucru cu produse de protectie a plantelor, cele de securitatea muncii, de protectia animalelor.
Pentru protectia familiilor de albine, in conformitate cu prevederile legale, respectiv Ordinul comun nr. 45/1991 al Ministerului Agriculturii si Alimentatiei, 1786/TB/1991 al Ministerului Transporturilor, 68/05.02.1992 al Ministerului Mediului, 15b/3404/1991 al Departamentului pentru Administratie Locala si 127/1991 al Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania, privind unele masuri pentru protectia familiilor de albine, impotriva intoxicatiilor cu produse de protectia plantelor, veti lua toate masurile ce va revin.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 2.5 din 2 voturiUltima ora
- » Stare de urgenta in Somalia. Lacustele consuma tot
- » Alerta alimentara. Fructele si legumele, contaminate cu imazaliu
- » EFISC: Atentie la prezenta metalaxyl in floarea soarelui din Romania
- » ANF porneste controalele la producatorii de cartofi
- » Raport EFSA: Reziduurile de pesticide din alimente raman la un nivel de peste 97% pentru al treilea an consecutiv
Comentarii
1 comentarii
constantin 2015-03-17 22:26:57
Buna ziua.Mi sa spus astazi ,ca pentru caisi,visini si piersici in perioada asta nu trebuie nici un tratament,doar dupa caderea florilor.Vreau sa stiu daca e adevarat sau nu si daca nu ce tratament trebuie sa le fac.Va multumesc!!