Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Brazilia confirma al doilea caz de boala vacii nebune
Brazilia a confirmat al doilea caz de boala vacii nebune, la un an dupa ce mai multe tari au interzis importurile de carne de vita din Brazilia, dupa confirmarea unui caz similar, informeaza Reuters.
O vaca de 12 ani a fost gasita moarta in luna martie la un abator din regiunea Mato Grosso, acesta fiind si locul in care s-a nascut si a crescut fara sa-l paraseasca vreodata.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
Animalul a fost incinerat si nu a intrat in contact cu furajele animalelor, a declarat ministrul agriculturii.
La finalul anului 2012, testele au aratat ca o vaca care a murit in Parana a dezvoltat o proteina care este responsabila pentru aparitia bolii vacii nebune, desi animalul nu a avut vreodata boala si a murit din cauze naturale.
Organizatia Mondiala pentru Sanatatea Animalelor mentine statutul Braziliei de stat cu un risc extrem de scazut de existenta a bolii vacii nebune.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » Stare de urgenta in Somalia. Lacustele consuma tot
- » Alerta alimentara. Fructele si legumele, contaminate cu imazaliu
- » EFISC: Atentie la prezenta metalaxyl in floarea soarelui din Romania
- » ANF porneste controalele la producatorii de cartofi
- » Raport EFSA: Reziduurile de pesticide din alimente raman la un nivel de peste 97% pentru al treilea an consecutiv
Idei de afaceri in agricultura