Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA a retras doua tone de muschi tiganesc din magazine

ansvsa-a-retras-doua-tone-de-muschi-tiganesc-din-magazine

Dupa ce au fost identificate cu Listeria, aproape doua tone de muschi tiganesc au fost retrase din magazine si alte unitati comerciale de ANSVSA.


"In urma controalelor efectuate de inspectorii sanitari-veterinari, a fost identificata Listeria monocytogenes in doua produse, muschi tiganesc si urechi de porc sub forma unor snackuri. Este vorba de o cantitate de aproximativ doua tone cu distributie Marcel SRL, in afara tarii, respectiv in Marea Britanie, Belgia, Germania, Italia, Spania si Irlanda, dar si in Romania, in 10 judete. 
 
Intreaga cantitate aflata la raft a fost retrasa si dat fiind faptul ca termenul de valabilitate este 1 ianuarie 2022 am decis sa informam consumatorii atat la nivelul magazinelor unde a fost comercializata, cat si pe site-ul ANSVSA si pe cel al producatorului. Ieri am avut ancheta in cadrul unitatii, care a fost inchisa si am pus sub sechestru toate produsele din carne de porc din acea saptamana a loturilor incriminate. Nu vom da drumul sectiei pana cand nu vom avea rezultate negative la urmatoarele 10 probe plus restul ce este sub sechestru. Vorbim de Listeria monocytogenes, care este cea mai periculoasa bacterie, in primul rand din cauza mobilitatii ei si pe urma din cauza rezistentei", a precizat vicepresedintele ANSVSA.
 
Potrivit sursei citate, in cazul in care consumatorii au achizitionat aceste produse, ei nu trebuie sa le consume ci sa le aduca in magazin pentru a primi contravaloarea acestora.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pe site-ul ANSVSA au fost postate doua atentionari ale societatii SC Marcel SRL de rechemare produse neconforme, respectiv urechi snacks 200 grame, Lot: 076121121, expira la 2.01.2022 si muschi tiganesc Lot: 017121121, expira la data de 27.12.2021 si 6.01.2022.
 
"Se recomanda persoanelor care detin produse din lotul descris mai sus sa nu le consume ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal. Persoanele care au consumat produsele mentionate mai sus si care prezinta febra simpla sau insotita de dureri de cap sunt rugate sa consulte medicul si sa raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scazuta, precum si cele in varsta trebuie sa acorde o atentie deosebita acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boala potential grava, cu un timp de incubatie de pana la opt saptamani", se arata in anuntul postat pe site-ul ANSVSA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016