Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
A crescut consumul de carne de porc in prima luna a anului
Datele Instititului National de Statistica arata ca, in ianuarie 2018, la categoria porcine, majorarea a fost de 1,9%, in timp ce la pasari saltul a fost de 10,7%, in comparatie cu ianuarie 2017.
Statistica oficiala arata ca, in ianuarie 2018, la categoria porcine, majorarea a fost de 1,9%, in timp ce la pasari saltul a fost de 10,7%, in comparatie cu ianuarie 2017.
Pe de alta parte, la ovine si caprine, numarul sacrificarilor a scazut, in perioada de referinta, cu 9,6%, iar in cazul bovinelor s-a consemnat o diminuare de 4,7%.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
In ceea ce priveste greutatea in carcasa, datele INS releva ca, in prima luna a anului, au fost inregistrate scaderi la ovine si caprine (-7,2% fata de ianuarie 2017) si la categoria bovine, de 3,6%.
Totodata, greutatea in carcasa la pasari a crescut, in ianuarie 2018 fata de ianuarie 2017, cu 17,7%, in timp ce la porcine cresterea a fost de 1,3%.
In comparatie cu luna decembrie 2017, numarul sacrificarilor si greutatea in carcasa au scazut, in prima luna din 2018, la toate speciile de animale, astfel: porcine - cu 73,1%, ovine si caprine - cu 70%, respectiv bovine - cu 46,1%, in timp ce la pasari au crescut cu 10%.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura