Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A crescut consumul de carne de porc la nivel european

a-crescut-consumul-de-carne-de-porc-la-nivel-european

In 2016, productia de carne de porc in UE s-a ridicat la 23,4 milioane de tone, reprezentand 45,9 kilogram pentru fiecare locuitor al UE.


Anul trecut, peste 257 de milioane de porci au fost sacrificati in Uniunea Europeana, cu doua milioane mai multi decat in 2015 si cu 5,2 milioane mai multi decat in urma cu zece ani, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica.
 
In 2016, productia de carne de porc in UE s-a ridicat la 23,4 milioane de tone, reprezentand 45,9 kilogram pentru fiecare locuitor al UE, cu un kilogram si jumatate mai mult decat in 2006. Totusi, in ultimele luni se observa un declin al productiei de carne de porc.
 
In primul semestru din acest an, au fost sacrificati in UE cu 2,7 milioane mai putini porci decat in perioada similara din 2016 (minus 2,1%). Jumatate din aceasta scadere a fost determinata de reducerile de consum inregistrate in Germania (minus 700.000), Franta (minus 426.000) si Marea Britanie (minus 296.000).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Covrigarie - o afacere cu profit imediat


Obtine profit de 3 000 de euro pe luna cu propria ta covrigarie Cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10 Si numarul lor este in crestere Daca esti un pic atent aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi Te-ai intrebat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cu 59,4 milioane si, respectiv, 47,7 milioane de porci sacrificati, Germania si Spania au fost anul trecut cei mai mari producatori de carne de porc din Uniunea Europeana. Ele sunt urmate de Franta (23,8 milioane), Polonia (21,8 milioane), Danemarca (18,2 milioane), Olanda (15,4 milioane), Italia (11,8 milioane), Belgia (11,2 milioane) si Marea Britanie (11 milioane). 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

ComentariiComentarii0 comentarii




Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -".



Forum
Adrian spune: Foarte interesant!
01 Iul. 2021 10:20:40
Raspunde la intrebare
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Reprezinta numarul animalelor/hectar care sunt aduse la pasunat intr-un perimetru agricol. Pentru a ...

(Despre frunze) cu codita. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016