Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
A crescut numarul bovinelor sacrificate
In vreme ce productia de lapte autohtona scade vertiginos, creste numarul bovinelor sacrificate. Potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS), in luna iulie 2013, fata de luna precedenta, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut la toate speciile. De asemenea, comparativ cu luna iulie 2012, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut la toate speciile.
Fata de luna iunie a acestui an, in iulie numarul total de bovine sacrificate a crescut cu 31,5%. De asemenea, greutatea lor in carcasa a crescut cu 34%. In luna iulie 2013, ponderea bovinelor sacrificate in unitatile industriale specializate a fost de 18,3% din totalul sacrificarilor de bovine.
Fata de luna iulie a anului trecut, au fost sacrificate cu 12,7% mai multe bovine. Greutatea acestora in carcasa a sporit, de asemenea, cu 27%.
Statistici porcine, ovine si caprine
Fata de iulie 2012, in iulie anul curent numarul total de porcine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut cu 27,4%, respectiv cu 22,3%. Sacrificarile de porcine in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 12,1%, respectiv cu 10,9%. Numarul total de ovine si caprine sacrificate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 57,3%, respectiv cu 46,0%.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Sacrificarile de ovine si caprine in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au crescut de 4,1 ori, respectiv de 3,3 ori. Numarul total al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut cu 11,2%, respectiv cu 13,1%. in unitatile industriale specializate s-au inregistrat cresteri atat la numarul pasarilor sacrificate cat si la greutatea in carcasa a acestora cu 5,0%, respectiv cu 8,4%.
In lunile analizate greutatea medie in carcasa la animalele si pasarile sacrificate, prezinta usoare oscilatii. in perioada iulie 2012 – iulie 2013, cele mai mari cresteri ale greutatii in carcasa s-au inregistrat in lunile decembrie si aprilie la porcine, respectiv la ovine si caprine, cand au loc sacrificarile traditionale ocazionate de sarbatorile de Craciun si Paste.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura