Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricola a anuntat o investitie de 1,7 milioane de euro, pentru a spori productia de salamuri crud-uscate

agricola-a-anuntat-o-investitie-de-17-milioane-de-euro-pentru-a-spori-productia-de-salamuri-crud-uscate

Investitia va fi facuta de compania Salbac, parte a Grupului Agricola, obiectivul urmarit fiind cresterea cu 25 la suta a productiei acestor alimente.


In prima jumatate a acestui an vanzarile de salamuri crud-uscate produse de Grupul Agricola au continuat ascensiunea semnificativa pe care o inregistreaza constant in ultimii cinci ani, urmare a acestui trend, compania decizand sa investeasca 1,7 milioane de euro pentru a creste cu 25 la suta productia la aceste sortimente.
 
Referitor la aceasta decizie, Grigore Horoi, presedintele Grupului Agricola, a precizat ca „actionam in trendul impus de piata si de obiceiurile de consum si ne focusam activitatea pe producerea si vanzarea salamurilor crud-uscate Agricola, unde ocupam pozitia de lider national din punct de vedere al cifrei de afaceri, cu o cota de 17 la suta. Ne dorim sa consolidam aceasta pozitie de lider, acesta fiind si argumentul principal care motiveaza investitia facuta”.
 
Noua linie tehnologica de fabricare a salamurilor crud-uscate a fost amplasata in fabrica de preparate din carne a companiei, avand in componenta noi tunele de maturare a salamurilor, depozite de produs finit si dispune si de o sectie de feliere-vacuumare realizata in conformitate cu cele mai noi si mai riguroase standarde de calitate europene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Aici vom produce salamuri crud-uscate nemucegaite, in special Salamul Sinaia. Prima tona din acest sortiment apreciat de consumatorii nostri a fost livrata deja din data de 11 august. Pe de alta parte, fabrica unde obtinem Salamul de Sibiu este deja capacitata la maxim. Mizam pe o crestere de cel putin 10 la suta a cifrei de afaceri in acest an, o cifra ambitioasa pentru o piata din ce in ce mai concurentiala. Avem deja solicitari care ne angajeaza intreaga capacitate si avem incredere ca vom dezvolta acest business urmarind cu rigurozitate cele doua principii de baza care ne caracterizeaza: respectul fata de consumatori si zero compromisuri in privinta calitatii produselor noastre”, a precizat  Angelica Smil Boboutanu, directorul general Salbac, prin intermediul unui comunicat de presa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016