Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ambasadorul Argentinei lauda calitatea terenurilor agricole din tara noastra

ambasadorul-argentinei-lauda-calitatea-terenurilor-agricole-din-tara-noastra

Prezent, marti, la cea de a treia editie a forumului Romanian Agribusiness, ambasadorul Argentinei la Bucuresti a declarat ca tara noastra este una din cele mai bogate tari in privinta calitatii solului.


"In acest sector al agriculturii, Romania si Argentina pot parcurge un lung drum de succes. Facem parte dintr-un grup select al tarilor in care solul agricol este unul dintre cele mai fertile din lume. Romania detine o cantitate importanta de teren agricol fertil. Pamantul negru, cernoziomul, a facut posibil ca, la un moment dat, Romania sa fie capabila sa hraneasca milioane de oameni din intreaga lume (...) Romania este importanta pentru terenurile sale extraordinare", a declarat ambasadorul argentinian, Claudio Perez Paladino, citat de Agerpres.

Oficialul a precizat ca se afla in lucru un memorandum ce urmeaza sa fie semnat de cele doua tari, in domeniul agricol.

"La acest moment se lucreaza la Memorandum de intelegere intre Romania si Argentina pe domeniul agriculturii pentru a-i atrage pe fermierii din cele doua tari sa investeasca", a mai precizat ambasadorul.

Anterior, oficialul argentinian vehiculase ideea ca firme argentiniene specializate in productia de masini si utilaje agricole ar fi interesate sa investeasca in tara noastra.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Tinand cont de calitatea ridicata a capacitatii Romaniei in sectorul constructiilor de masini si metalurgiei, gasim si companii din tara mea care evalueaza posibilitatile de a produce aici echipament agricol pentru piata locala si tarile Asiei Centrale", preciza acesta, in luna iunie, intr-un interviu acordat Agerpres.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016