Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA are un nou sef. Controalele continua!

ansvsa-are-un-nou-sef-controalele-continua

ANSVSA are un nou presedinte in persoana lui Alexandru Nicolae Bociu. Controalele, insa, vor continua!


Vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Alexandru Nicolae Bociu, a fost desemnat sa exercite atributiile functiei de presedinte al Autoritatii, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Florin Citu publicata deja in Monitorul Oficial.
 
"Incepand cu data intrarii in vigoare a acestei decizii, domnul Alexandru Nicolae Bociu, vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, exercita atributiile presedintelui, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, pana la numirea conducatorului institutiei, potrivit legii", se arata in decizie.
 
In data de 17 noiembrie, Robert-Viorel Chioveanu a fost eliberat din functia de presedinte al ANSVSA, tot printr-o decizie a premierului interimar Florin Citu.

Controalele continua!

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) va demara de saptamana viitoare controale "soc" specifice sarbatorilor de Craciun, in toate zonele din tara unde se comercializeaza carne de porc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"De saptamana viitoare vom demara controale soc premergatoare sarbatorilor de Craciun, peste tot unde se comercializeaza carne de porc. In aceasta perioada, unii romani pot cadea in capcana cumparand carne de porc care nu este controlata sanitar-veterinar, pe motiv ca achizitioneaza carne cu gust, carne romaneasca, dar care poate fi contaminata cu parazitul trichinella spiralis si este o ingrijorare. Vom face informari cu riscurile consumului de carne din zonele neautorizate, vom da instructiuni cu ceea ce inseamna trichineloza si unde se recolteaza probe. O sa facem afise pentru informarea consumatorilor", a declarat un vicepresedinte.
 
"Toti colegii nostri vor asigura permanenta de la 1 decembrie. Vom posta pe site unde pot efectua oamenii examenul trichineloscopic. Vom colinda din judet in judet ca sa ne asiguram ca romanii au unde merge cu carnea si sambata si duminica pentru a face probele dupa ce isi taie porcul si astfel sa avem toate locurile din Romania acoperite. Stim ca sacrificarile sunt la sfarsit de saptamana si daca oamenii nu gasesc unde sa isi faca analiza nu asteapta si consuma carnea fara sa fi efectuat examenul trichineloscopic. In ultimii ani au aparut cazuri de trichinella la om, iar aceasta boala este o povara pentru un adult pe o perioada indelungata, iar la un copil sau un batran poate duce chiar si la moarte. De aceea am venit in intampinare si punem la dispozitie locuri unde se vor putea efectua aceste analize la numai 25 de lei, o suma modica, care practic nu acopera costul analizei. Vom veni si cu informari catre consumatori ca sa prevenim consumul de carne din locuri neautorizate si sa starpim traficul ilegal", a mai spus oficialul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016