Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Diverse

Demersul are loc in cadrul unui studiu mai amplu demarat la nivel european.
Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) a initiat un studiu privind siguranta alimentelor, iar o prima etapa este derulata sub forma unui sondaj de opinie, inclusiv in Romania, pana in data de 12 martie.
ANSVSA a fost inclusa intr-un grup alcatuit din autoritati competente din state membre, precum Germania, Franta, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Spania. Toate aceste state participa la studiul initiat de EFSA.
Prima etapa a studiului este reprezentata de un sondaj de opinie privind modul in care se comunica informatiile referitoare la siguranta alimentelor, in contextul incertitudinii stiintifice.
Pana la data de 12 martie 2017, cei interesati pot completa chestionarul specific, ce poate fi accesat pe prima pagina a web site-ului ANSVSA, pe site-ul Comisiei Europene.
Scopul acestui studiu este acela de a identifica cele mai bune modalitati de comunicare a informatiilor referitoare la siguranta alimentelor, intr-un limbaj accesibil.
ANSVSA a fost inclusa intr-un grup alcatuit din autoritati competente din state membre, precum Germania, Franta, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Spania. Toate aceste state participa la studiul initiat de EFSA.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Prima etapa a studiului este reprezentata de un sondaj de opinie privind modul in care se comunica informatiile referitoare la siguranta alimentelor, in contextul incertitudinii stiintifice.
Pana la data de 12 martie 2017, cei interesati pot completa chestionarul specific, ce poate fi accesat pe prima pagina a web site-ului ANSVSA, pe site-ul Comisiei Europene.
Scopul acestui studiu este acela de a identifica cele mai bune modalitati de comunicare a informatiilor referitoare la siguranta alimentelor, intr-un limbaj accesibil.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News