Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
ANSVSA incepe controalele de sezon la nivelul Capitalei
In perioada urmatoare vor fi vizate unitatile care receptioneaza, depoziteaza, transporta, prelucreaza si comercializeaza produse alimentare de origine animala si nonanimala.
Controalele oficiale efectuate vor urmari, in principal, conditiile sanitare veterinare de functionare a unitatilor care comercializeaza produse alimentare, autorizate/inregistrate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, precum si a mijloacelor de transport al produselor alimentare de origine animala si nonanimala, conditiile de depozitare a produselor alimentare de origine animala si nonanimala, provenienta alimentelor de origine animala si nonanimala sau care contin produse de origine animala sau nonanimala, respectarea „lantului de frig”, prin asigurarea temperaturilor optime de pastrare a materiilor prime, ingredientelor, produselor intermediare si a produselor finite, trasabilitatea produselor alimentare si altele.
De asemenea, vor fi efectuate verificari detaliate in unitati, asupra capacitatilor de depozitare a materiilor prime si produselor finite, pentru evitarea stocurilor mari de produse, ceea ce ar putea afecta prospetimea, calitatea si securitatea alimentara a produselor fabricate, depozitate si comercializate in aceasta perioada.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Totodata, o atentie deosebita se va acorda modului in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare in targurile organizate pe raza Municipiului Bucuresti, in care se comercializeaza produse alimentare.
Incepand cu data de 15 decembrie, se vor deschide puncte de lucru, pentru efectuarea examenului trichineloscopic, de catre personal sanitar veterinar specializat, pe probe de carne de porc, provenita din sacrificari in gospodariile populatiei, in pietele Matache, Obor, Progresul, Rahova si Crangasi.
Aceste puncte de lucru vor fi deschise in perioada 15 decembrie - 24 decembrie 2016 si 27 — 30 decembrie, programul de lucru urmand sa se desfasoare intre orele 9:00-17:30, de luni, pana vineri, iar in zilele de sambata si duminica intre orele 9:30-16:30. In zilele de 24 decembrie 2016 si 30 decembrie programul de lucru va fi intre orele 09:30-13:30.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi