Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

ANSVSA incepe controalele de sezon la nivelul Capitalei

ansvsa-incepe-controalele-de-sezon-la-nivelul-capitalei

In perioada urmatoare vor fi vizate unitatile care receptioneaza, depoziteaza, transporta, prelucreaza si comercializeaza produse alimentare de origine animala si nonanimala.


Avand in vedere ca in perioada premergatoare Sarbatorilor de Iarna se comercializeaza cantitati importante de produse alimentare, iar valorificarea acestora, in alte conditii decat cele prevazute de normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor in vigoare, poate constitui un pericol pentru sanatatea publica, s-a dispus intensificarea controalelor, pe teritoriul municipiului Bucuresti, in unitati care receptioneaza, depoziteaza, transporta, prelucreaza si comercializeaza produse alimentare de origine animala si nonanimala, precum si sanctionarea oricarei abateri de la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, in cazul neindeplinirii cerintelor prevazute de legislatia nationala si comunitara.
 
Controalele oficiale efectuate vor urmari, in principal, conditiile sanitare veterinare de functionare a unitatilor care comercializeaza produse alimentare, autorizate/inregistrate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, precum si a mijloacelor de transport al produselor alimentare de origine animala si nonanimala, conditiile de depozitare a produselor alimentare de origine animala si nonanimala, provenienta alimentelor de origine animala si nonanimala sau care contin produse de origine animala sau nonanimala, respectarea „lantului de frig”, prin asigurarea temperaturilor optime de pastrare a materiilor prime, ingredientelor, produselor intermediare si a produselor finite, trasabilitatea produselor alimentare si altele.
 
De asemenea, vor fi efectuate verificari detaliate in unitati, asupra capacitatilor de depozitare a materiilor prime si produselor finite, pentru evitarea stocurilor mari de produse, ceea ce ar putea afecta prospetimea, calitatea si securitatea alimentara a produselor fabricate, depozitate si comercializate in aceasta perioada.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, o atentie deosebita se va acorda modului in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare in targurile organizate pe raza Municipiului Bucuresti, in care se comercializeaza produse alimentare.
 
Incepand cu data de 15 decembrie, se vor deschide puncte de lucru, pentru efectuarea examenului trichineloscopic, de catre personal sanitar veterinar specializat, pe probe de carne de porc, provenita din sacrificari in gospodariile populatiei, in pietele Matache, Obor, Progresul, Rahova si Crangasi.
 
Aceste puncte de lucru vor fi deschise in perioada 15 decembrie - 24 decembrie 2016 si 27 — 30 decembrie, programul de lucru urmand sa se desfasoare intre orele 9:00-17:30, de luni, pana vineri, iar in zilele de sambata si duminica intre orele 9:30-16:30. In zilele de 24 decembrie 2016 si 30 decembrie  programul de lucru va fi intre orele 09:30-13:30. 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Proces fiziologic care consta in patrunderea apei din sol imrpeuna cu sarurile minerale si gazele di ...

Masura in care un caracter se transmite de la o generatie la alta. Sinonim - coeficient de mostenire ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016