Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asistenta acordata Republicii Moldova in domeniul trasabilitatii alimentelor

asistenta-acordata-republicii-moldova-in-domeniul-trasabilitatii-alimentelor

Romania a acordat 300.000 euro Republicii Moldova pentru instruirea consultantilor privind sistemul european de asigurare a trasabilitatii produselor de origine animala, a anuntat, joi, ANSVSA.


Joi, la Chisinau, a avut loc inchiderea oficiala a Proiectului bilateral Romania - Republica Moldova "Continuarea principiului trasabilitatii animalelor vii prin implementarea legislatiei sanitar veterinare in domeniul igienei produselor de origine animala".

Marius Gabriel Lazurca, Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, dr. Mihai turcanu, presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) din Romania si dr. Vladimir Manastireanu, vicepresedinte al ANSVSA si lider al proiectului din partea Romaniei, Vasile Bumacov, ministrul Agriculturii din Republica Moldova, Viorel Gutu, vice-ministru si lider al proiectului din partea Republicii Moldova, precum si alti oficiali ai ANSVSA, si ai Ministerului Agriculturii si Industriei Alimentare, au participat la evenimentul de inchidere oficiala a proiectului.

Demarat la sfarsitul anului 2010, in urma semnarii acordului tehnic intre Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare al Republicii Moldova si Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din Romania, proiectul a avut scopul de a instrui consultanti pentru crearea si implementarea in Republica Moldova a unui sistem european de asigurare a trasabilitatii produselor de origine animala.

Expertii ANSVSA au asigurat asistenta de specialitate si instruiri colegilor din Republica Moldova, in diferite sectoare ale domeniului de specialitate, precum realizarea unor programe de supraveghere si control, inclusiv in domeniul aplicarii si al dezvoltarii unor metode de laborator .

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


De asemenea, prin intermediul acestui proiect, ANSVSA a sprijinit procesul de reorganizare al serviciilor veterinare din tara vecina, in spiritul conceptului european al sigurantei alimentelor, finalizat prin constituirea Agentiei pentru Siguranta Alimentelor.

Colaborarea bilaterala intre specialistii dintre cele doua tari, care s-a bucurat de sprijinul sustinut al Ministerului de Externe si al Ambasadei Romaniei in Republica Moldova, se inscrie in suita de actiuni prin care Romania sprijina Republica Moldova in parcursul ei pentru aderarea la Uniunea Europeana.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016