Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Autoritatile romane, preocupate de pastrarea actualului nivel de finantare, in ceea ce priveste Politica Agricola Comuna

autoritatile-romane-preocupate-de-pastrarea-actualului-nivel-de-finantare-in-ceea-ce-priveste-politica-agricola-comuna

Afirmatia apartine secretarului de stat in MADR, Daniel Botanoiu.


Preocuparea autoritatilor romane este sa se pastreze actualul nivel de finantare pentru a se putea ajunge la acelasi nivel de dezvoltare cu celelalte state europene, in ceea ce priveşte noua Politica Agricola Comuna, a declarat Daniel Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
 
„Din punct de vedere al liberalizarii pietelor, nu intotdeauna poti sa raspunzi riscurilor care apar, nu de la un an la altul, ci de la o saptamana la alta, nu ai predictibilitatea pe care ti-o doreşti, nu te poti baza pe venituri care sa-ti garanteze investitiile viitoare. Din acest punct de vedere, preocuparea noastra este sa mentinem nivelul de finantare actual, astfel incat sa putem sa ajungem la acelasi nivel de dezvoltare si dotare pe care o au celelalte state”, a spus Botanoiu.
 
Potrivit acestuia, Romania are o agricultura duala, o agricultura a fermelor mici şi foarte mici şi o agricultura a fermelor mari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Ca atare, trebuie sa raspundem pozitiv cu politici atat pentru fermele mari, cat si pentru cele mici si mijlocii. Anul trecut, sectorul agricol a adus economiei Romaniei 3,3 miliarde euro. Pana acum, incasarile pe care le-am facut la buget sunt extrem de consistente, de ordinul miliardelor. Sectorul agricol romanesc devine din ce in ce mai competitiv, cu bune si cu rele. Sunt aceste discutii legate de modul cum raspunde Europa, ce tip de politica alegem, ce alege Europa in raport cu celelalte blocuri de state existente la nivel mondial. Sa nu uitam ca Rusia este capabila sa produca 120 milioane de tone de grau. Singurul impediment astazi este transportul, ca ii costa 65 de euro pe tona ca sa poata sa aduca in conditii optime. Vor accepta sa se duca catre aceste cantitaţi comasate la o calitate destul de buna, evident cu preturi rezonabile”, a mai declarat Daniel Botanoiu.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016