Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Bilantul prezentei expertilor din Directiei Generale Pescuit, la Indagra
In perioada 25-29.10.2017 Directia Generale Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (DGP- AM POPAM) a participat, alaturi de reprezentantii Federatiei Zonelor Pescaresti (FZP) si ai Grupurilor de Actiune Locala pentru Pescuit (FLAG) la Targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2017.
Cu ocazia participarii la acest targ international a fost organizata, in data de 27.10.2017, o conferinta de promovare a POPAM la care au participat peste 90 de persoane.
La acest eveniment au participat, alaturi de Secretarul de Stat Danut Alexandru Potor, de conducerea si de experti ai DGP AMPOPAM si reprezentanti ai FZP, FLAG-urilor, patronatului pestelui, primariilor, ai potentialilor beneficiari, ai firmelor de consultanta, precum si ai mass media.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Subiectele abordate au vizat cele mai relevante masuri din cadrul POPAM 2014-2020, conditiile de accesare a acestora, principalele dificultati in accesarea masurilor si demersurile initiate in vederea solutionarii acestora.
Secretarul de Stat a adus in discutie tematici precum modificarea POPAM 2014-2020, importanta FLAG-urilor in procesul de dezvoltare al zonelor pescaresti, introducerea schemelor de ajutor de stat,etc.
Totodata, in vederea promovarii inovarii si a dezvoltarii sustenabile in domeniul acvaculturii, un grup de elevi din Galati au fost invitati sa prezinte, atat la standul POPAM cat si in cadrul conferintei, un robot format din 20 de motoare sincronizate, care poate hrani pestii automat, curata bazinul acestora, regleaza calitatea apei si separa pestii ajuni la maturitate. Cu acest proiect, elevii vor concura la Olimpiada Internaţionala de Robotica 2017.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi