Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bilantul prezentei expertilor din Directiei Generale Pescuit, la Indagra

bilantul-prezentei-expertilor-din-directiei-generale-pescuit-la-indagra

In perioada 25-29.10.2017 Directia Generale Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (DGP- AM POPAM) a participat, alaturi de reprezentantii Federatiei Zonelor Pescaresti (FZP) si ai Grupurilor de Actiune Locala pentru Pescuit (FLAG) la Targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2017.


Cu acest prilej, pe parcursul celor 5 zile, expertii din cadrul DGP AM POPAM, ai FZP si ai FLAG-urilor, au raspuns intrebarilor potentialilor beneficiari ai POPAM/publicului larg, au diseminat peste 1000 de materiale informative si au realizat sondaje de opinie/chestionare cu privire la nivelul de vizibilitate al POPAM si la consumul de peste/produse din peste in Romania.
 
Cu ocazia participarii la acest targ international a fost organizata, in data de 27.10.2017, o conferinta de promovare a POPAM la care au participat peste 90 de persoane.
 
La acest eveniment au participat, alaturi de Secretarul de Stat Danut Alexandru Potor, de conducerea si de experti ai DGP AMPOPAM si reprezentanti ai FZP, FLAG-urilor, patronatului pestelui, primariilor, ai potentialilor beneficiari, ai firmelor de consultanta, precum si ai mass media.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Subiectele abordate au vizat cele mai relevante masuri din cadrul POPAM 2014-2020, conditiile de accesare a acestora, principalele dificultati in accesarea masurilor si demersurile initiate in vederea solutionarii acestora.
 
Secretarul de Stat a adus in discutie  tematici precum modificarea POPAM 2014-2020, importanta FLAG-urilor in procesul de dezvoltare al zonelor pescaresti, introducerea schemelor de ajutor de stat,etc.
Totodata, in vederea promovarii inovarii si a dezvoltarii sustenabile in domeniul acvaculturii, un grup de elevi din Galati au fost invitati sa prezinte, atat la standul POPAM cat si in cadrul conferintei, un robot format din 20 de motoare sincronizate, care poate hrani pestii automat, curata bazinul acestora, regleaza calitatea apei si separa pestii ajuni la maturitate. Cu acest proiect, elevii vor concura la Olimpiada Internaţionala de Robotica 2017.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016