Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Clasificarea legumelor in functie de familia botanica

clasificarea legumelor in functie de familia botanica: solanacee, umbelifere, crucifere, malvacee, composite, leguminoase, poligonacee
Plantele legumicole se clasifica in functie de specie si de incadrarea in familiile botanice, sau in functie de partea lor comestibila. Astazi, va prezint legumele impartite pe familii botanice.
* Solanaceae: Rosiile, ardeii grasi, ardeii iuti, gogosarii, vinetele, cartofii
* Liliaceae: Ceapa, usturoiul, prazul, sparanghelul
* Cruciferae: varza alba, varza rosie, varza creata, varza de Bruxelles, gulia, conopida, varza de Pekin, ridichea, hreanul, cresonul
* Umbeliferae: morcovul, pastarnacul, patrunjelul, telina, mararul, leusteanul, hasmatuchi, feniculul
* Leguminosae: fasolea, mazarea, soia
* Cucurbitaceae: castravetele, dovlecelul, pepenele galben, pepenele verde, dovleacul, dovelecelul patison
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
* Chenopodiaceae: sfecla rosie, spanacul, loboda
* Compositae: salata, tarhonul, anghinarea, andiva
* Polygonaceae: stevia, macrisul, reventul
* Malvaceae: bama
* Labiatae: cimbrul, cimbrisorul, busuiocul, magheranul
* Convolvulaceae: batatul
* Agaricaceae: ciupercile cultivate
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 4.5 din 14 voturiArticole conexe:
- » Ce recomandari te ajuta sa obtii o cultura de legume sanatoasa
- » Agricultori: Distributia de legume la domiciliu, infloritoare
- » Romania primeste 18,5 milioane de euro pentru fructe, legume si lapte in scoli
- » Fructe si legume autohtone in toate pietele din Romania
- » Aproape 100 de tone de fructe si legume neconforme, retrase de la comercializare
Ultima ora
- » Regulile pentru depozitarea privata a produselor agricole
- » Fermierii, mesaj pentru Iohannis: Rezolvati conflictul cu Guvernul
- » Norofert, o noua ferma in Teleorman
- » Analisti: Culturile de grau din UE nu au fost afectate de valul de frig
- » Pro Agro: Situatia bovinelor trebuie acutalizata cat mai repede
Comentarii
5 comentarii
cosmina 2014-10-04 17:12:25
Pe bune pana cand si un copil de 7 ani stie raspunsul
dragosh 2011-03-01 20:09:03
Varza de Salata:))
mirea anca 2010-04-19 12:57:00
morcovul
mirea anca 2010-04-19 12:50:09
castravetele