Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concluzii la finalul primelor 10 intalniri ale grupurilor de lucru LEADER

concluzii-la-finalul-primelor-10-intalniri-ale-grupurilor-de-lucru-leader

Cu ocazia acestor intalniri, Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala a facilitat dezbaterea unor subiecte cu referire la componenta LEADER din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, urmate de concluzii si propuneri de solutii pentru implementarea eficienta a Strategiilor de Dezvoltare Locala si o dezvoltare echilibrata a spatiului rural in Romania.


In cadrul planului de actiuni al Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 au fost organizate primele 10 intalniri ale Grupurilor de Lucru LEADER (GLL), cu participarea reprezentantilor Grupurilor de Actiune Locala autorizati pentru exercitiul financiar 2014 – 2020 si reprezentanti ai Unitatii de Sprijin a Retelei, ai Autoritatii de Management pentru PNDR si ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale.
 
Cu ocazia acestor intalniri, Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala a facilitat dezbaterea unor subiecte cu referire la componenta LEADER din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, urmate de concluzii si propuneri de solutii pentru implementarea eficienta a Strategiilor de Dezvoltare Locala si o dezvoltare echilibrata a spatiului rural in Romania.
 
In perioada imediat urmatoare se vor desfasura alte doua intalniri dedicate Grupului de Lucru LEADER din prima serie de 12 evenimente.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Astfel, urmatoarea intalnire va avea loc la Baile Tusnad intre 18-19 aprilie 2018, iar saptamana viitoare se va desfasura intalnirea de la Drobeta – Turnu Severin in intervalul 24-25 aprilie 2018.
 
Tematica principala a acestor evenimente vizeaza infrastructura sociala si aspecte referitoare la  ghidul de evaluare pentru Grupurile de Actiune Locala. De asemenea, in cadrul acestor intalniri vor fi prezentate exemple de bune practici.
 
„Grupurile de Lucru LEADER organizate de Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala sunt un prilej excelent de a dezbate si a solutiona problemele curente de implementare a Strategiilor GAL. Am ales sa desfasuram cat mai rapid toate intrunirile aferente primului contract de servicii pentru organizarea unor asemenea evenimente. Prin acest demers, Autoritatea de Management a PNDR a dorit sa se asigure ca majoritatea celor 239 de GAL-uri din Romania poate avea acces aproape simultan la informatii si ca poate lamuri aspecte sensibile legate in special de masurile care finanteaza infrastructura de servicii sociale. Imediat dupa finalizarea ultimelor doua intalniri voi solicita efectuarea demersurilor pentru activarea unei noi sesiuni de reuniuni de lucru care sa aiba ca tematica centrala proiectele de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala si lansarea viitoare a Masurii 19.3 PNDR. Sper ca in acest fel sa reusim sincronizarea intentiilor de dezvoltare a proiectelor comune intre GAL-urile din Romania si cele din alte state ale Uniunii Europene”, a afirmat secretarul de stat Alexandru Potor, coordonatorul domeniului dezvoltare rurala din MADR. 
 
La aceste evenimente vor participa experti din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si ai Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala - Directia Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala si Infrastructura rurala.
 
De asemenea, vor fi prezenti si experti ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale precum si reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - Directia Generala Programe Europene Capital Uman din cadrul Autoritatii de Management Programul Operational Capital Uman.    
 
Astfel, se incheie prima serie de evenimente din primul contract subsecvent, urmand sa fie semnat cel de-al doilea contract subsecvent cuprinzand alte 12 intalniri ale Grupului de Lucru LEADER.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016