Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conferinta pentru valorificarea potentialului agroalimentar al Romaniei

conferinta-pentru-valorificarea-potentialului-agroalimentar-al-romaniei

Conform unui comunicat de presa emis de ministerul agriculturii, in data de 30.07.2013, MADR va organiza, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, conferinta de promovare a proiectului ‚Strategii pentru valorificarea potentialului agroalimentar al Romaniei’, proiect care este cofinantat din Fondul Social European prin programul Operational Dezvoltarea capacitatii Administrative 2007-2013. Valoarea proiectului este de 5051362 lei din care 4293657,70 lei sunt bani nerambursabili. Perioada de desfasurarea a proiectului este 4.05.2012 – 3.05.2014.


Scopul prinicipal al proiectului este imbunatatirea capacitatii administrative a MADR de a gestiona ciclul de politici specifice domeniului agroalimentar, adica tot ce tine de elaborare, implementare, monitorizare si evaluare a politicilor publice.
 
Prin implementarea proiectului se doreste elaborarea unei viziuni de dezvoltare a sectorului agroalimentar pe termen mediu si lung 2020/2030, stabilirea liniilor directoare de dezvoltare a sectorului agroalimentar si a unui pachet de note tehnice care vor facilita elaborarea documentelor de politici publice specifice domeniilor aflate in portofoliul ministerului, dar si organizarea unor sesiuni de formare pentru intarirea capacitatii MADR in domeniul managementului ciclului de politici publice.
 
Pe parcursul conferintei, vor fi prezentate obiectivele, activitatile si rezultatele care avute in vedere prin implementarea proiectului. La eveniment vor participa atat oficiali din conducerea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, cat si reprezentanti ai Bancii Mondiale, ai mediului de afaceri, ai administratiei publice si alte categorii de factori interesati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h








sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016