Cooperativele, din nou de interes. Succesul, mai aproape
Publicat la data de 25 Ian. 2022 in:
Diverse Noul an vine cu schimbari in pomicultura, dupa ce uriasul bazin Voinesti s-a inscris intr-o cooperativa.
Odata cu inscrierea in aceasta uriasa organizatie, bazinul pomicol va livra lunar 150 de tone de mere care vor fi distribuite in marile magazine din tara. In plus, cooperativa le va pune noilor membri la dispozitie experienta si expertiza acumulata pana in prezent.
Gustul specific al merelor romanesti fata de cele importate se datoreaza si pastrarii acestora in conditii optime. Pe langa faptul ca tine fructul la rece, acest depozit are si dotarea necesara pentru a tine fructele intr-o atmosfera controlata, ceea ce inseamna ca merele raman cu acea calitate gustativa de la cules. Toate investitiile facute au avut ca scop atingerea varful tehnologic in materie de depozitare si procesare, a precizat un reprezentant al cooperativei.
"Ne dorim ca marul romanesc, specific bazinului pomicol Voinesti sa ajunga pe masa, la romani si in ziua de Pasti. M-am inscris in Cooperativa Tara Mea pentru ca am constientizat ca doar in aceasta forma toata aceasta investitie poate sa dea roade. Vreau sa devin unul dintre cei care promoveaza ca noi cei care suntem producatori astazi sa devenim membrii cooperatori. Pentru mine, un singur lucru este important: Cooperativa si vanzarea fructelor catre supermarket, a declarat fondatorul si administratorul bazinului Voinesti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
Romania are din ce in ce mai multe cooperative, iar marile lanturi de magazine deja isi stabilesc contractele cu acestea. Se dovedeste astfel ca odata ce lanturile de aprovizionare sunt stabilite si contractele sunt onorate, ne putem bucura de roadele pamantului romanesc. Importurile nu sunt capat de tara.
Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Idei de afaceri in agricultura
Afaceri cu trufe. Comoara din gradina de aluni
Trufa este una dintre putinele produse agricole a caror cerere este mult mai mare decat oferta. Spre deosebire de alte culturi traditionale (porumb, grau, vitade-vie etc.), cultura trufelor nu implica cheltuieli mari anuale cu investitia. Daca exista terenul, este vorba practic doar despre achizitio... citeste mai mult>>
Cultura de ricin: ce profit iti poate aduce afacerea
Ricinul este o planta tropicala oleaginoasa, originara din India si Africa. In prezent este cultivata la noi in tara in scop ornamental, industrial si medicinal. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, un numar de peste 200, dar si datorita calitati... citeste mai mult>>