Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cristian Socol: Avem mari sanse sa devenim din nou „Granarul Europei”

Consilierul primului ministru isi bazeaza afirmatia pe productiile mari de grau porumb si floarea soarelui inregistrate in ultimii ani.
Romania se afla pe locul doi in UE la productia de porumb, de trei ani, si pe locul cinci la productia de grau din UE. Se estimeaza ca Romania va fi al treilea exportator de grau din UE, dupa Franta si Germania, cu livrari estimate de patru milioane tone. In 2013, Romania a inregistrat cea mai ridicata rata de export din UE (cantitate exportata/cantitate produsa) — 57,5%. In plus, suntem pe primul loc in UE la productia de floarea soarelui” precizeaza Cristian Socol in declaratie de presa.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
In continuare, consilierul premierului enumera cateva dintre elementele care i-ar putea asigura Romaniei un potential puternic de crestere in agricultura.
„Romania are potential puternic de crestere a randamentelor prin pamant fertil plus tehnologie si know how inclusiv prin investitiile realizate de companiile straine ce detin mare parte din ferme; subventii crescute din fonduri europene si din bugetul national in urmatorii ani; refacerea canalelor de irigatii; fonduri de dezvoltare rurala crescute; potential crescut pentru agricultura bio si organica” mai mentioneaza consilierul.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura