Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Federatia Sindalimenta s-a alaturat campaniei de reducere a TVA la carne si produse din carne

federatia-sindalimenta-s-a-alaturat-campaniei-de-reducere-a-tva-la-carne-si-produse-din-carne

Protocolul de sustinere a fost semnat la jumatatea acestei saptamani de presedintele organizatiei.


Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara, a Bauturilor, Tutunului si Ramuri Conexe, Sindalimenta, a devenit oficial partener in cadrul campaniei de reducere a TVA la carne si preparate din carne.
 
In acest sens, miercuri, 26 noiembrie 2014, Dragoş Frumosu, preşedintele federaţiei, a semnat protocolul de susţinere a Campaniei de reducere a TVA la carne şi la preparatele din carne. Astfel, Federaţia s-a alaturat demersului initiat in luna aprilie de catre Federatia Nationala PROAGRO impreuna cu Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania si Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania.
 „Ne-am alaturat acestei campanii pentru ca o consideram un semnal puternic pe care mediul asociativ din Romania il da clasei politice in aceste zile. Cred ca forta noastra poate duce pentru inceput la reducerea TVA la carne si la preparatele din carne si in viitor la reducerea TVA la alimentele de baza. Acesta este un proiect pentru care luptam de ani de zile si acum s-a creat momentul propice care ar putea determina clasa politica sa ia o decizie favorabila”, a declarat Dragos Frumosu, presedintele Sindalimenta.

Recent, ARC a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, in care le solicita ajutorul direct in vederea scaderii TVA la carne. Reprezentantii industriei carnii solicita ca incepand cu anul viitor TVA la carne sa fie redus de la 20% la 5 la suta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h


Domnule presedinte,
Asociatia Romana a Carnii, institutia reprezentativa a industriei carnii din Romania, va solicita ajutorul direct in vederea scaderii TVA. In acest sens va solicitam aprobarea prin vot a initiativei legislative de completare a art. 140 alin (2) din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, prin care se propune reducerea TVA la 5% pentru carne şi preparate din carne, depusa deja la Camera Deputaţilor, in 10 martie 2014. Ne dorim ca votul acesteia sa aiba loc cat mai curand si sa se bucure de acelasi spirit civic de care s-a bucurat si legea amnistiei. Producatorii cinstiti de carne si de preparate din carne abia mai supravietuiesc intr-un mediu sufocat de importuri masive si producatori fantoma care nu au platit si nu vor plati niciodata vreo taxa la stat. TVA de 24% imbolnaveste Romania! Un evazionist nu e doar evazionist... ci si pericol public. Nu numai ca nu plateste niciun fel de taxe, dar nici nu este supus la niciun fel de control. Produsele sale, importate sau nu, sunt expirate, reambalate si puse in frigiderul romanilor”, se arata in scrisoarea trimisa Parlamentului.
 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Federatia Sindalimenta s-a alaturat campaniei de reducere a TVA la carne si produse din carne
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Substan?? vegetal? cu ac?iune stimulatoare asupra cre?terii plantelor folosit? pentru a facilita acl ...

Un grup de frunze in forma circulara in apropierea solului. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016