Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Franck Loschi, noul director al diviziei Trading Cereale de la Agricover

franck-loschi-noul-director-al-diviziei-trading-cereale-de-la-agricover

Pana in prezent, acesta a ocupat functia de director general al ADM Franta.


Linia de business Trading Cereale a societatii Agrocover are, incepand din aceasta saptamana, un nou director, in persoana lui Franck Loschi, cel care in ultimii trei ani a detinut functia de director general al ADM Franta.
 
Franck Loschi are o experienta de peste 10 ani in brokeraj de cereale si seminte oleaginoase, precum si 15 ani de activitate pe piata de cereale din Franta, lucrand pentru diferite cooperative agricole si traderi internaţionali.
 
In noua sa functie pe care o va detine in cadrul companiei Agricover va fi responsabil de dezvoltarea parteneriatelor strategice, atat la nivelul industriei procesatoare locale si intra-comunitare, cat si al companiilor internationale de comert cu cereale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In prima declaratie pe care a facut-o in noua sa calitate,  Franck Loschi a precizat ca „productia agricola este o resursa valoroasa pentru Romania care poate sa-i confere un rol cheie in acoperirea nevoilor vitale, precum hrana umana, hrana animala sau productie industriala si energetica, la nivel international. Prin preluarea noii pozitii, imi propun sa dezvolt si sa consolidez relatiile comerciale cu partenerii regionali si traderii internationali, astfel incat Agricover si fermierul roman sa dobandeasca impreuna recunoasterea de parteneri stabili, competitivi si sustenabili”.
 
Numirea lui Franck Loschi in pozitia de director Trading Cereale se incadreaza in directia strategica a Agricover pentru diversificarea destinatiilor si asigurarea unor alternative de desfacere sigure a produselor romanesti, facilitand astfel accesul fermierilor locali catre piete din tara si din strainatate, au mai precizat reprezentantii companiei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016