Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Fructele si legumele, in topul ieftiniriilor din luna august
Preturile la produsele alimentare au scazut, in medie, cu 0,79% in august, raportat la iulie, si cu 7,15% fata de luna similara din 2014.
Conform statisticilor intocmite recent, august a fost a treia luna consecutiva de scadere a preturilor, dupa ce, la 1 iunie 2015, a intrat in vigoare cota redusa de TVA de 9% pentru alimente si bauturi.
Preturile la produsele alimentare au scazut, in medie, cu 0,79% in august, raportat la iulie, si cu 7,15% fata de luna similara din 2014, cel mai mult ieftinindu-se fructele proaspete, legumele si cartofii, in timp ce ouale au costat mai mult, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.
La grupa produselor alimentare, in comparatie cu luna iulie, cel mai mult au scazut preturile in august la fructele proaspete, cu 12,06%, legume si conserve de legume, cu 5,62%, si cartofi, cu 5,58%.
Cele mai mari scumpiri s-au consemnat la oua, cu 3,94%, si la citrice si alte fructe meridionale, cu 1,89%. Usoare majorari de preturi s-au mai inregistrat la ulei — 0,35%, miere de albine — 0,34%, zahar — 0,28%, carne de porc — 0,21%.
Preturile la produsele alimentare au scazut, in medie, cu 0,79% in august, raportat la iulie, si cu 7,15% fata de luna similara din 2014, cel mai mult ieftinindu-se fructele proaspete, legumele si cartofii, in timp ce ouale au costat mai mult, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.
La grupa produselor alimentare, in comparatie cu luna iulie, cel mai mult au scazut preturile in august la fructele proaspete, cu 12,06%, legume si conserve de legume, cu 5,62%, si cartofi, cu 5,58%.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cele mai mari scumpiri s-au consemnat la oua, cu 3,94%, si la citrice si alte fructe meridionale, cu 1,89%. Usoare majorari de preturi s-au mai inregistrat la ulei — 0,35%, miere de albine — 0,34%, zahar — 0,28%, carne de porc — 0,21%.
Autor:
Catalin Adrian Tintareanu
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News