Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hibrizii de rapita Biocrop – performanta si profitabilitate

hibrizii-de-rapita-biocrop-performanta-si-profitabilitate

Culturile de rapita sunt fara doar si poate cea mai profitabila recolta in momentul de fata, insa se diferentiaza in piata fermierii care au avut recolte bune datorita conditiilor de mediu potrivite de cei care au obtinut performanta prin investitii inteligente. Ce au facut pentru a obtine performanta?


Au achizitionat hibrizi rezistenti, cu potential genetic avansat, care sa le valorifice investitia si au aplicat corect tehnica agricola corespunzatoare, alaturi de un plan complet de tratamente si fertilizare in toate fazele. 
 
Hibrizi performanti de la Biocrop 
Printre variantele de top de seminte de rapita de pe piata locala se afla cele comercializate de compania romaneasca Biocrop: hibrizii TIGRIS, DYNASTIE, DIFFUSION si EDIMAX raspund excelent la nevoile si provocarile pietei, fiind produse cu evolutie exceptionala, potential de productie foarte ridicat, adaptabilitate la temperaturi extreme, toleranta la boli, continut ridicat de ulei, sistem radicular foarte bine dezvoltat si ramificare puternica cu silicve pline si lungi. In plus, plantele sunt viguroase, iar pierderile sunt minime la recoltat datorita indehiscentei silicvelor.
 
Biocrop activeaza pe piata romaneasca de peste 10 ani si furnizeaza hibrizi de rapita creati cu genetica de ultima generatie, astfel incat fermierii parteneri sa obtina recolte performante si profit crescut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
TIGRIS
Un hibrid de ultima generatie, de maturitate semi-timpuriu si grad ridicat de adaptabilitate. Este un hibrid cu un continut ridicat de ulei (43-46%), tehnologia performanta si fertilizarea superioara reflectand-se intr-un potential foarte mare de productie.

TIGRIS se remarca in special prin rezistenta foarte buna la ger si toleranta ridicata fata de principalele boli, performantele sale fiind constant laudate de fermierii care l-au cultivat. In plus, se remarca prin indehiscenta silicvelor la maturitate.

Are talie medie spre inalta este de 150-180 cm, cu ramificare puternica de la jumatatea tulpinii.

biocrop rapita tigris
 
DYNASTIE 
Hibrid de ultima generatie, semi-timpuriu, caracterizat printr-o adaptare excelenta pedoclimatica, raspuns bun in conditii tehnologice variate si rezistenta mare la frangerea tulpinilor si la scuturare, inregistrand pierderi minime la recoltat. Are o foarte buna rezistenta la iernare datorita unui varf de crestere puternic, iar primavara are o sensibilitate redusa fata de inghet datorita reluarii tarzii a vegetatiei. Este de asemenea rezistent fata de principalele boli.

Dynastie are potential foarte mare de productie, atunci cand este folosita tehnologie intensiva. Spre exemplu, in 2018 s-au obtinut productii medii cuprinse intre 4.500-5.000 kg/ha in fermele in care a fost cultivat.

Este de asemenea caracterizat de indehiscenta silicvelor la maturitate si de talia medie de 150-160 cm, cu ramificare din treimea inferioara.
 
DIFFUSION
Hibrid de generatie noua, semi-timpuriu, caracterizat prin stabilitatea productiilor, capacitatea foarte buna de regenerare si rezistenta ridicata la boli. In acest sens, prezinta cea mai avansata gena care confera rezistenta la Phoma (RLM-7).
 
Diffusion a fost introdus in portofoliul Biocrop in urma rezultatelor foarte bune, si anume depasirea martorilor la calculul mediei multianuale (5 ani) cu peste 10%. Se remarca de asemenea prin continutul ridicat de ulei, toleranta foarte buna la ger, la inclinare si frangere.
 
Manifesta o ramificare puternica la o densitate de 35-45 plante/mp si poate genera productii sporite la o distanta intre randuri de 35-45 cm. Este de talie medie-inalta (160-170 cm), cu ramificare deasupra primei treimi. Se poate semana incepand cu prima decada a lunii august, iar primavara are o crestere rapida, exploziva.
 
EDIMAX
Hibrid de ultima generatie, pentru sistemul de productie CLEARFIELD®, prezinta o ramificare foarte puternica, cu numar ridicat de silicve. Este recomandat pentru conditii de cultura intensiva. 

Hibridul de rapita Edimax are toleranta foarte buna la ger, la seceta si rezistenta foarte buna la inclinare si frangere. Talia este medie (150-160cm), are numar mediu de ramificatii 14–18 si numar foarte mare de silicve. 
 
Cu o experienta de peste 10 ani pe piata romaneasca, Biocrop comercializeaza pe intreg teritoriul Romaniei o gama diversa de seminte, soiuri si hibrizi premium, oferind exclusivitati si varietate genetica astfel incat sa raspunda foarte bine la provocarile pietei.
 
Obiectivul principal al companiei de agribusiness este de a oferi seminte pentru productii superioare, comercializand seminte de porumb, floarea soarelui, rapita, grau, orz sau lucerna de cea mai buna calitate. Biocrop isi extinde anual portofoliul, fiecare soi si hibrid fiind testat si selectionat cu atentie, astfel incat sa fie perfect adaptat conditiilor agricole si climatice din Romania.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016