Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Diverse

Organizatorii au anuntat ca cea mai mare parte a suprafetei expozitionale a fost deja inchiriata, targul urmand sa se desfasoare la finalul lunii martie.
Furnizorii din industria de panificatie, patiserie, cofetarie, gastronomie, gelaterie, cafea si HoReCa se reunesc, in perioada 23-25 martie 2017, la Sibiu, in cadrul expozitiei internationale GastroPan.
Pentru GastroPan 2017, furnizorii au ocupat deja marea majoritate a suprafetei expozitionale de peste 7.000 mp, iar faptul ca mare parte dintre ei au ales sa majoreze suprafetele inchiriate confirma succesul avut in editia precedenta si anunta o participare activa pentru 2017, sunt de parere organizatorii
Acestia mai spun ca unul dintre principalele avantaje oferite de GastroPan este gradul ridicat de specializare a celor care viziteaza expozitia, publicul vizitator fiind atent selectat din randul antreprenorilor si managerilor din domeniile vizate, operatorilor si factorilor de decizie din brutarii, cofetarii, restaurante, hoteluri si alte unitati HoReCa.
Totodata, numarul vizitatorilor creste in fiecare an, ultimele 3 editii ale expozitiei fiind vizitate de peste 20.000 de persoane din domeniu.
Oferta de produse si servicii pe care expozantii o pregatesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovatii din domeniile in care activeaza, precum si cele mai cautate solutii pentru clientii lor.
Cea de-a 9-a editie a expozitiei, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase solutii si tehnologii profesionale oferite de cei mai de seama furnizori din industrie, veniti din toate colturile lumii.
Pe o suprafata de peste 7.000 de metri patrati, va fi expusa cea mai diversificata gama de produse, solutii si tehnologii existente pe piata, de la echipamente si tehnologiile cele mai moderne, materii prime si accesorii inovatoare, produse si servicii IT, solutii de igienizare, pana la ambalaje si accesorii pentru decorarea torturilor.
Pentru GastroPan 2017, furnizorii au ocupat deja marea majoritate a suprafetei expozitionale de peste 7.000 mp, iar faptul ca mare parte dintre ei au ales sa majoreze suprafetele inchiriate confirma succesul avut in editia precedenta si anunta o participare activa pentru 2017, sunt de parere organizatorii
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Acestia mai spun ca unul dintre principalele avantaje oferite de GastroPan este gradul ridicat de specializare a celor care viziteaza expozitia, publicul vizitator fiind atent selectat din randul antreprenorilor si managerilor din domeniile vizate, operatorilor si factorilor de decizie din brutarii, cofetarii, restaurante, hoteluri si alte unitati HoReCa.
Totodata, numarul vizitatorilor creste in fiecare an, ultimele 3 editii ale expozitiei fiind vizitate de peste 20.000 de persoane din domeniu.
Oferta de produse si servicii pe care expozantii o pregatesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovatii din domeniile in care activeaza, precum si cele mai cautate solutii pentru clientii lor.
Cea de-a 9-a editie a expozitiei, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase solutii si tehnologii profesionale oferite de cei mai de seama furnizori din industrie, veniti din toate colturile lumii.
Pe o suprafata de peste 7.000 de metri patrati, va fi expusa cea mai diversificata gama de produse, solutii si tehnologii existente pe piata, de la echipamente si tehnologiile cele mai moderne, materii prime si accesorii inovatoare, produse si servicii IT, solutii de igienizare, pana la ambalaje si accesorii pentru decorarea torturilor.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News