Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR aduce lamuriri referitoare la sporurile salariale pentru angajatii din minister

madr-aduce-lamuriri-referitoare-la-sporurile-salariale-pentru-angajatii-din-minister

Este vorba de o majorare de 35 la suta, si nu de 75 la suta, asa cum au fost vehiculate informatii in spatiul public.


Ca urmare a unor informatii in spatiul public, conform carora s-ar  acorda un spor de 75% din salariu tuturor angajatilor de la Ministerul Agriculturii, conform unui proiect de hotarare de guvern, MADR transmis un comunicat prin care aduce anumite lamuriri, precizandu-se totodata ca este vorba de o majorare mult mai mica decat cea anuntata.
 
Astfel, „potrivit art. 17 din legea cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, personalul care gestioneaza fonduri europene nerambursabile, precum si personalul din structurile cu rol de organisme intermediare pentru programele operationale, beneficiaza de majorarea salariului de baza cu pana la 35% si nu de 75%, asa cum, in mod eronat, s-a prezentat”, se arata in comunicat.
 
Majorarea salariului de baza cu pana la 35% prevazuta la art.17 alin. (1) şi (2) se acorda numai in perioada cat persoana isi desfasoara activitatea in conditiile prevazute de lege.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Majorarea cu pana la 35% se acorda in baza criteriilor stabilite prin hotarare a Guvernului initiata de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.
 
Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aplicarea art. 17 din Legea – cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice
- stabileste criteriile si modul de acordare a majorarii salariale pentru personalul care gestioneaza fonduri europene nerambursabile din cadrul ministerelor si institutiilor care au ca obiect de activitate gestionarea asistentei financiare nerambursabile europene.
- personalul din cadrul MADR care gestioneaza fonduri europene nerambursabile nu va beneficia de o majorare a salariilor cu 75%, ca pana acum, ci va beneficia de o majorare de pana la 35%, daca va indeplini criteriile stabilite in proiectul de HG.
- conform articolului 4 litera a), personalul care beneficiaza de un spor de pana la 35% este numai acela care are prevazute in fisa postului atributii specifice domeniului gestionarii asistentei financiare nerambursabile europene, reprezentand minimum 75% din totalul atributiilor de serviciu sau desfasoara activitati suport pentru sistemul de management si control al fondurilor europene, reprezentand minim 75% din totalul atributiilor de serviciu.
 
De asemenea  majorarea salariala de maximum 35% se  acorda in functie de rezultatele evaluarii performantelor profesionale, astfel:
    a) in cazul obtinerii calificativului „foarte bine”, majorarea salariului de baza va fi de 35 %;
    b) in cazul obtinerii calificativului „bine”, majorarea salariului de baza va fi de 15 %;
    c) in cazul obtinerii calificativelor „satisfacator” sau „nesatisfacator” nu se aplica majorare salariala.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016