Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR anunta ca incepe din nou consultarile pentru PNS 2023-2027

madr-anunta-ca-incepe-din-nou-consultarile-pentru-pns-2023-2027

MADR a confirmat luni ca incepe iarasi consultarile pentru PNS 2023-2027 si deja au avut loc prima intalnire in acest sens.


Luni au avut loc consultarile pentru elaborarea PNS, in sistem de videoconferinta, cu reuniunea Subgrupului de lucru LEADER si activitati neagricole din cadrul Comitetului Consultativ Tematic.
 
Adrian Chesnoiu i-a indemnat pe cei invitati la consultari sa transmita puncte de vedere, mentionand ca doar dezbaterea si dialogul pot genera un document programatic complet si coerent, care sa raspunda nevoilor agriculturii romanesti.
 
"Avem sansa sa repornim motoarele dezvoltarii satului romanesc, pentru ca aici exista un potential fantastic. In ceea ce priveste interventia LEADER, aceasta va fi separata de interventiile de la nivel national. LEADER este un instrument care ne permite sa ne raportam la specificul fiecarei zone si de aceea sunt necesare masuri elaborate in functie de necesitatile comunitatilor. Am avut o discutie pe aceasta tema la Comisia Europeana inca din decembrie pentru ca vreau sa transmitem la Bruxelles un Plan National Strategic negociat transparent cu toate partile implicate, care sa raspunda asteptarilor fermierilor", a declarat ministrul Agriculturii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
La randul sau, Daniela Rebega, directorul general al Directiei Generale Dezvoltare Rurala - AM PNDR a precizat ca fisele interventiilor sunt mult simplificate, toate detaliile urmand a fi cuprinse in legislatie si in ghidul solicitantului.
 
Consultarile cu reprezentantii fermierilor pentru prezentarea drafturilor de interventie aferente PNS 2023-2027 vor continua, in aceasta saptamana, urmand a fi discutate interventiile in domeniul irigatiilor, interventiile aferente sprijinului pentru instalarea tinerilor fermieri si infiintarea grupurilor de producatori din sectorul agricol/pomicol, precum si investitiile in ferme.
 
La consultari, alaturi de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Chesnoiu, au mai participat: Sorin Moise - secretar de stat, Bogdan Alecu - director general adjunct al Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (AMPNDR), Elena Tatomir - director general MADR si Cristiana Constantinescu - director in cadrul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Agricole (AFIR), precum si alti experti din cadrul MADR.
 
Ramane de vazut daca se va concretiza ceva in acest sens.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016