Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Congo va cumpara cereale din Romania

madr-congo-va-cumpara-cereale-din-romania

MADR a confirmat faptul ca Republica Congo va cumpara cereale din Romania. Exporturile, asadar, vor creste!


Ministrul Agriculturii din Congo face eforturi pentru dezvoltarea unei politici agricole adresata tuturor actorilor implicati, sub orice forma, de la productie la consum, trecand prin procesare, certificare ecologica, cercetare si comercializare. In egala masura, partea congoleza doreste realizarea unei strategii de dezvoltare a schimburilor comerciale, identificare piete si furnizori, mai arata Ministerul roman al Agricuturii.
 
Ministrul Adrian Oros a precizat ca prioritatile strategice ale ministrului Agriculturii din Congo se suprapun in parte peste prioritatile agriculturii romanesti: crearea de lanturi valorice, de lanturi scurte alimentare, gestionarea apei. O colaborare in acest sens, la nivel de schimb de bune practici in agricultura ar fi de un real folos ambelor tari.
 
La finalul discutiilor, cei doi ministri omologi au semnat Protocolul de colaborare in domeniul fitosanitar, avand in vedere interesul manifestat de partea congoleza pentru importul de cereale din Romania. In urma semnarii acestui protocol, cele doua tari vor realiza schimburi de bune practice si de experienta, precum si cooperare si cercetare comune in domeniul protectiei plantelor si al carantinei fitosanitare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Principalele produse agroalimentare exportate de Romania in R.D. Congo in trecut sunt reprezentate de grau si carne. In acest context, au fost prezentate produse cu potential la export, intrucat partea congoleza si-a manifestat interesul de a importa din Romania cantitati importante de cereale, dar scopul principal al vizitei il constituie identificarea unor produse agroalimentare ce se pot regasi pe piata congoleza.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016