Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Rezultatele POCA, folosite pentru PNS

madr-rezultatele-poca-folosite-pentru-pns

Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) anunta ca rezultatele POCA vor fi folosite si pentru dezvoltarea PNS.

Tags: pocamadr

"Este vorba despre un proiect POCA (Programului Operational Capacitate Administrativa) pe care il avem in derulare. Sper ca rezultatele acestui proiect sa ne foloseasca foarte mult si la scrierea Programului National Strategic, dar si la ceea ce vom face dupa, privind trasabilitatea din punct de vedere al sigurantei alimentare", a mentionat Adrian Oros, la o conferinta referitoare la derularea programului POCA.
 
Acesta a subliniat ca niciun salariat salariat al Ministerului Agriculturii care este implicat nu este platit din acest proiect.
 
"Apropo de proiect, ce vrem noi de la proiect - pentru ca proiectul l-am gasit, era in desfasurare, pe bani multi - si am vrut sa obtinem ceva de la el daca tot era in desfasurare cand am venit noi aici. Trebuie sa stiti ca niciun salariat al Ministerului Agriculturii care este implicat nu este platit din acest proiect. Ei au angajat prin concurs specialisti ca sa faca ceva iar eu, ca ministru, le-am cerut mai multe lucruri, ce am crezut eu ca se poate scoate din acest proiect care, repet, era in derulare. Era castigat si trebuia sa scoatem cat mai mult din acesti bani multi", a mai spus ministrul Agriculturii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
La randul sau, Gabriela Girboan, manager proiect si director in cadrul Directiei Politici in Industrie Alimentara si Comert a precizat ca acest proiect, al carui beneficiar este Ministerul Agriculturii, are o perioada de implementare de 32 de luni si o valoare totala eligibila de 27,98 milioane lei (aproximativ 5 milioane euro), o parte din finantare fiind asigurata din bugetul Ministerului Agriculturii.
 
"In cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale derulam un proiect prin Programul Operational Capacitate Administrativa de mare interes pentru partea de trasabilitate si integritate alimentara. Aceasta tematica a proiectului priveste consolidarea capacitatii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale de a elabora politici si reglementari specifice in vederea implementarii unui sistem strategic national pentru trasabilitatea si integritatea produselor agro-alimentare. Proiectul este cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational capacitatea administrativa 2014-2020", a mentionat Gabriela Girboan.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016