Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mierea in lantul valoric, proiect initiat de World Vision Romania

mierea-in-lantul-valoric-proiect-initiat-de-world-vision-romania

Organizatia World Vision Romania a lansat la Vaslui proiectul "Mierea in lantul valoric", care face parte dintr-un program mai amplu al World Vison Romania, intitulat "Agricultura si dezvoltare rurala". Proiectul va fi implementat in perioada 2012-2014 pentru 100 de familii lipsite de resurse materiale din comunele vasluiene Dumesti, Todiresti si Rafaila.


Ca beneficiari sunt vizati atat apicultorii cu experienta cat si cei interesati sa inceapa o afacere in apicultura. Printre beneficiile puse la dispozitia apicultorilor se numara: instruire in tehnologia cresterii albinelor, asistenta tehnica, donatii de material biologic, echipament apicol si facilitarea accesului apicultorilor pe piata de desfacere. Astfel, World Vision Romania isi propune o mai buna interconectare a producatorilor agricoli cu ceilalti membri ai lantului valoric de la producator la consumator: procesatori, furnizori de materii prime, distribuitori, cumparatori directi, servicii suport, exportatori, consumatori finali.

"Judetul Vaslui este binecuvantat din punct de vedere al potentialului melifer. Acest potential este enorm, iar investitia necesara demararii unei afaceri in acest domeniu nu este foarte mare. in numai cativa ani apicultura se poate transforma intr-o sursa de venit semnificativa pentru familiile cu venituri reduse din mediul rural", a declarat Crenguta Barbosu, manager al programelor pentru agricultura si dezvoltare rurala derulate de World Vision Romania.

La eveniment au participat reprezentanti ai mediul economic, autoritati locale si apicultori vasluieni.

World Vision Romania este o organizatie neguvernamentala care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy. in Romania, World Vision si-a inceput activitatea in anul 1990, lucrand in mod special cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii situatiilor de criza generate de saracie, lipsa de programe de dezvoltare sau lipsa serviciilor de baza la nivel local.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri


Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...

Oferta Speciala
valabila 48h


Din anul 1990 si pana in prezent, World Vision Romania a derulat circa 40 de proiecte in fiecare an, in ultimii 15 ani fiind activa prin programe de dezvoltare comunitara si servicii sociale in Constanta, Cluj, Iasi, Valcea, Dolj, Ialomita, Brasov si municipiul Bucuresti. World Vision Romania este o organizatie partenera a World Vision International, prezenta in peste 100 de tari din intreaga lume.
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016