Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii va contribui financiar la organizarea reuniunii informale a FAO la Chisinau

ministerul-agriculturii-va-contribui-financiar-la-organizarea-reuniunii-informale-a-fao-la-chisinau

In cadrul celei de a 37-a sesiuni a Comisiei Europene pentru Agricultura (ECA) si a celei de a 28-a Conferinte Regionale pentru Europa (ERC) a FAO, care au avut loc la inceputul acestui an, a fost aprobata oferta Romaniei privind gazduirea viitoarelor reuniuni ale ERC si ECA la Bucuresti, in anul 2014. Conform uzantelor FAO, pentru pregatirea acestora se organizeaza o reuniune informala.


Romania, in calitate de tara gazda pentru ECA si ERC in 2014, a propus organizarea acestei reuniuni in Republica Moldova, avand in vedere politica de cooperare pentru dezvoltare promovata de tara noastra.  Propunerea a fost agreata de FAO si Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova, stabilindu-se ca perioada de desfasurare luna decembrie 2013.

Tara noastra acorda asistenta financiara Republicii Moldova pentru organizarea acestei intalniri. Romania va contribui cu 50.000 de dolari pentru a acoperi costurile serviciilor de interpretariat, echipamente, catering pe durata reuniunii informale precum si pentru furnizarea costurilor de transport si a diurnei de participare pentru reprezentantii urmatoarelor state: Albania, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Republica Georgia, Republica Kirgizstan, Muntenegru, Macedonia, Republica Serbia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


La lucrarile organizate la Chisinau vor fi invitati reprezentanti a paisprezece guverne din Europa si Asia Centrala.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016