Noua Politica Agricola Comuna, in avantajul micilor fermieri
Publicat la data de 31 Ian. 2014 in:
Diverse Administratiile locale trebuie sa se pregateasca temeinic astfel incat sa atraga cat mai multi bani din alocarile financiare europene in urmatorii sapte ani, a afirmat deputatul european Iuliu Winkler in cadrul unei intalniri pe care a avut-o, recent, la Cehu Silvaniei cu alesii locali din partea UDMR Salaj.
La invitatia presedintelui UDMR Salaj, deputatul Seres Dénes, parlamentarul european Iuliu Winkler a participat, vineri, alaturi de secretarul general UDMR, Kovács Péter, la intalniri si discutii cu alesii locali ai Uniunii din acest judet. Cu acest prilej, deputatul european le-a vorbit celor prezenti de prioritatile europene in perioada 2014-2020, de noile reglementari ale Politicii Agricole Comune (PAC) si de orientarile din cadrul Politicii de Coeziune.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
"Proiectele din Transilvania pot atrage finantari europene mai consistente in urmatorii sapte ani, dar pentru acest lucru este nevoie de o pregatire temeinica din partea administratiilor locale si judetene. in ultima perioada, multe investitii importante pentru comunitatea noastra au fost realizate din fonduri europene, iar in urmatorii ani vom avea si mai multe posibilitati de a depune proiecte. Vom putea realiza investitii importante in dezvoltare si de modernizare. (...) Noua PAC este avantajoasa pentru fermele familiale si agricultorii mici mai ales daca acestia se vor asocia. in Salaj, dar si in tinutul Secuiesc sau in celelalte regiuni transilvane, maghiarii locuiesc preponderent in zone rurale. De aceea, cred ca informarea agricultorilor cu privire la noua PAC este esentiala, iar in acest proces administratiile locale pot avea un rol important. in urmatorii ani, datorita prevederilor noii PAC avem toate conditiile sa eliminam, treptat, dezavantajele in comparatie cu agricultorii din Europa de Vest. Pana in 2020, agricultura poate deveni sectorul in care sa fie inregistrate progrese importante inclusiv in favoarea comunitatii maghiare din Transilvania", a afirmat Iuliu Winkler.