Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste o saptamana, targul Agromalim 2014 is va deschide portile

peste-o-saptamana-targul-agromalim-2014-is-va-deschide-portile

Cel mai mare eveniment agricol din Vestul tarii ajunge anul acesta la cea de-a 25-a editie, si urmeaza sa aiba loc intre 11 si 14 septembrie in incinta complexului Expo Arad.


Cu o experienta de 24 de ani in organizarea de evenimente agricole, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad propune si in acest an o editie speciala pentru unul dintre cele mai importante evenimente in domeniul agriculturii din Romania.
 
Standurile acopera intreaga suprafata interioara de 4.500 de metri patrati si cea exterioara de 25.000 de metri patrati a complexului Expo Arad. Prin prezenta celor aproximativ 250 de expozanti din Romania, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Slovenia si Polonia, evenimentul se adreseaza atat fermierilor care detin exploatatii mari, cat si micilor agricultori, precum si agentilor economici din industria alimentara.
 
 Agromalim reprezinta o buna oportunitate pentru stabilirea de noi contacte, pentru informarea asupra ultimelor noutati, pentru testarea pietei si analiza concurentei, dar si ocazii deosebite de promovare si de lansare de noi produse si servicii.
 
La Agromalim vor fi prezenti toti marii producatori si comercianti de masini si utilaje agricole care activeaza pe piata din Romania. Vor participa producatorii si distribuitorii de inputuri pentru fermele vegetale, precum si firme furnizoare de sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanta si financiare, reviste, carti si cataloage de specialitate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Editia din acest an va avea ca tema principala PNDR 2014-2020, iar reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vor oferi informatii privind masurile propuse pentru acest exercitiu financiar, schemele de sustinere a fermierilor prin diferitele programe de finantare europene si nationale, precum si politicile pe care doresc sa le implementeze in perioada urmatoare.
 
Zilele de 13 septembrie si 14 septembrie vor fi dedicate sectorului zootehnic. In cadrul editiei din acest an a Expozitiei de Animale de Rasa, care se va desfasura pe toata perioada targului, vor fi expuse taurine, ovine si caprine ale membrilor asociatiilor de crescatori partenere.
 
De asemenea, vor avea loc intalniri ale crescatorilor de animale, vor fi bonitate si premiate cele mai frumoase exemplare expuse. Duminica se va decerna titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Baltata romaneasca si se va alege Campioana la rasa Holstein Friza. Cabalinele si animalele de hobby se vor numara printre atractiile vizitatorilor.
 
Succesul de care s-au bucurat editiile precedente ale Salonului de produse traditionale va fi reeditat si in acest an, aproximativ 30 de producatori membri ai Asociatiei “Aradeanca”, dar si alti producatori, fiind prezenti si in acest an la eveniment cu o oferta generoasa.
 
Pe intreaga perioada a targului vor avea loc intalniri de afaceri, prezentari de firma si conferinte tematice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016