Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piata ingrasamintelor se va dezvolta in urmatorii 20 de ani

piata-ingrasamintelor-se-va-dezvolta-in-urmatorii-20-de-ani

Dupa cum arata datele din studiul “Global Fertilizer Demand: The Long-term Outlook” intreprins de compania de analiza Integer Research Limited ( IRL, Londra), in urmatorii 20 de ani, cererea totala de ingrasaminte se va mari considerabil, dar se va inregistra si o schimbare importanta in distributia cererii la nivel global.


Cei mai mari consumatori de ingrasaminte chimice din lume ,din ultimul deceniu, sunt China si India. In ultimii 20 de ani, 1990-2010, consumul de ingrasaminte potasice(K), fosforice(P) si sodice (N) al Chinei a inregistrat cresteri cu pana la 26,3 milioane de tone mai mult decat in perioadele anterioare, iar in India cererea de ingrasaminte s-a marit cu 16 milioane de tone. Acest consum mare de ingrasaminte fosforice si potasice, nu constituie o solutie pe termen lung, dupa cum afirma directorul departamentului de ingrasaminte al companiei IRL, Oliver Hartfield. In perioada urmatoare, 2010-2030, consumul de ingrasaminte sodice si potasice al Indiei si al Chinei, se va micsora daca acestea vor fi aplicate mai eficient.

Chiar daca consumul va fi redus prin scaderea cererii acestor doua tari asiatice, se va inregistra o crestere in celelalte regiuni, de exemplu se estimeaza ca in Brazilia cererea de ingrasaminte se va mari considerabil in urmatorii 20 de ani. Consumul total de ingrasaminte chimice a inregistrat cresteri de 4,4 milioane de tone in ultimele doua decenii, dar bilantul pentru urmatorii 20 de ani, cel putin in Brazilia, arata o crestere a consumului de ingrasaminte de 4 ori mai mare.

Cererea pentru ingrasaminte va fi in crestere si in Indonezia si Malaezia, tari care sunt mai putin dezvoltate in sectorul agricol.
Consumul de ingrasaminte este si va fi in crestere datorita maririi suprafetelor agricole si nevoii de randament mai bun al culturilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h



Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016