Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Produsele romanesti protejate la nivel european, promovate la Sarbatoarea Gustului
Editia din acest an a festivalului a avut ca tema combaterea risipei alimentare
Festivalul Sarbatoarea Gustului din Romania, ce are ca motto „Bun pentru gust, bun pentru sanatate, bun pentru planeta”, a avut loc pe 17 noiembrie in cadrul evenimentului „Black Sea Food Summit”.
Ajuns la cea de-a saptea editie, festivalul a avut ca tema reducerea risipei alimentare, iar invitatul de onoare a fost Arash Derambarsh, consilier municipal de Courbevoie, initiatorul proiectului de lege contra risipei alimentare din Franta.
Evenimentul a avut loc in cadrul targului Romhotel, in Sala Sadoveanu, pavilion C4 – C5 la Romexpo, iar conferinta „Black Sea Food Summit” se desfasoara sub patronajul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, al Ministerului Mediului, Padurilor si Apelor si al Autoritatii Nationale pentru Turism.
In cadrul festivalului, organizatorii au oferit un spaţiu expozitional Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in vederea promovarii sistemelor de calitate europene. Astfel, produsele pentru care Romania a obtinut protectie la nivel european – Magiun de Prune Topoloveni, Telemea de Ibaneşti si Salam de Sibiu - s-au regasit regasit la Sarbatoarea Gustului, editia 2016.
Sarbatoarea Gustului este un festivalul gastronomic, educativ, cultural, profesional ce impartaseste valorile economiei circulare in Romania, propunandu-si educarea gustului in randul tuturor consumatorilor si cu precadere in randul copiilor si al parintilor, printr-o campanie cu scop educativ desfasurata in scoli, prin informarea si transparenta pedagogica asupra produselor, originii lor, a modului de productie si a trasabilitatii acestora si prin promovarea unui comportament eco-responsabil.
Ajuns la cea de-a saptea editie, festivalul a avut ca tema reducerea risipei alimentare, iar invitatul de onoare a fost Arash Derambarsh, consilier municipal de Courbevoie, initiatorul proiectului de lege contra risipei alimentare din Franta.
Evenimentul a avut loc in cadrul targului Romhotel, in Sala Sadoveanu, pavilion C4 – C5 la Romexpo, iar conferinta „Black Sea Food Summit” se desfasoara sub patronajul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, al Ministerului Mediului, Padurilor si Apelor si al Autoritatii Nationale pentru Turism.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In cadrul festivalului, organizatorii au oferit un spaţiu expozitional Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in vederea promovarii sistemelor de calitate europene. Astfel, produsele pentru care Romania a obtinut protectie la nivel european – Magiun de Prune Topoloveni, Telemea de Ibaneşti si Salam de Sibiu - s-au regasit regasit la Sarbatoarea Gustului, editia 2016.
Sarbatoarea Gustului este un festivalul gastronomic, educativ, cultural, profesional ce impartaseste valorile economiei circulare in Romania, propunandu-si educarea gustului in randul tuturor consumatorilor si cu precadere in randul copiilor si al parintilor, printr-o campanie cu scop educativ desfasurata in scoli, prin informarea si transparenta pedagogica asupra produselor, originii lor, a modului de productie si a trasabilitatii acestora si prin promovarea unui comportament eco-responsabil.
Autor:
Florescu George
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News