Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsele traditionale romanesti la expozitia internationala Saptamana Verde

produsele-traditionale-romanesti-la-expozitia-internationala-saptamana-verde

Anul trecut, la expozitie au participat 65 de state, din care 29 au avut standuri nationale, fiind estimati 380.000 de vizitatorii. Incepand cu anul 2003, MADR a participat cu stand propriu, in fiecare an.


In perioada 20 - 29 ianuarie 2017 are loc, la Berlin cea de a 91- a editie a expozitiei internationale „Saptamana Verde”. La aceasta editie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a inchiriat un stand, in cadrul caruia vizitatorii vor putea degusta produse precum: Magiun de prune Topoloveni (Indicatie Geografica Protejata), Salam de Sibiu (Indicatie Geografica Protejata), Telemea de Ibanesti (Denumire de Origine Protejata).
 
De asemenea, printre produsele romanesti expuse la standul MADR se vor regasi Cascavalul de Saveni, branza de burduf in coaja de brad si pastravul afumat in cobza de brad. Din categoria bauturilor, Romania va oferi spre degustare Tuica de Arges precum si vin alb si rosu. Merele de Voineşti vor putea fi, de asemenea, degustate de vizitatori.
 
Conducerea MADR este reprezentata in acest an la nivel de secretar general adjunct, iar prezenta in cadrul standului va fi asigurata de experti din cadrul directiilor tehnice ale MADR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, in acest an, Romania este reprezentata la expozitia internationala „Saptamana verde 2017”, prin intermediul Camerei de Comert Romano-Germane, de noua producatori, care expun miere, produse din carne, produse din lapte, mancare romaneasca (carne de porc la garnita, zacusca etc.), lavanda si produse din lavanda, cat si obiecte de artizanat realizate de mestesugari.
 
Conform datelor primite de la organizatori, in anul 2016, la Expozitie au participat 65 de state, din care 29 au avut standuri nationale, fiind estimati 380.000 de vizitatorii. Incepand cu anul 2003, MADR a participat cu stand propriu, in fiecare an.
 
Totodata, in perioada 19 -21 ianuarie 2017, a avut loc Forumul ministrilor agriculturii. Tema intalnirii s-a referit la agricultura si apa, elemente cheie pentru asigurarea necesarului de hrana. Forumul Global pentru Alimentatie si Agricultura si Conferinta Ministrilor Agriculturii au avut loc din 2009 si au pastrat nivelul ridicat al unui format central ce se adreseaza aspectelor globale referitoare la agricultura si securitate alimentara.
 
Cele doua evenimente reprezinta repere pentru agenda internationala a sectorului agricol, la inceputul fiecarui an. Editia din anul 2017 a Forumului are ca obiectiv o provocare cheie a secolului 21: lipsa de apa.
 
Ca un utilizator de apa important, agricultura din intreaga lume are, pe de o parte, o responsabilitate, in principal in ceea ce priveste gestionarea responsabila a acestei resurse importante. Pe de alta parte, agricultura are un potential enorm, in cooperare cu alte politici, pentru a face fata provocarilor actuale la nivel international.
 
Intalnirea a avut ca scop furnizarea unui stimul la nivel global pentru dezvoltarea viitoare in domeniul „agricultura si apa”. Se doreste consolidarea rezultatelor editiei precedente a Forumului si agrearea unor masuri privind gestionarea responsabila a resurselor de apa si a resurselor naturale, in special solul si apa.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016