Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiectul de investitii Canalul magistral Siret-Baragan, revizuit si trimis la Ministerul Apelor si Padurilor

proiectul-de-investitii-canalul-magistral-siret-baragan-revizuit-si-trimis-la-ministerul-apelor-si-padurilor

In cursul acestei saptamani, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale s-a desfasurat o reuniune de lucru intre reprezentantii MADR si cei ai Ministerului Apelor si Padurilor.


Scopul intalnirii a fost analiza si revizuirea principalelor articole din ordonanta de urgenta in vederea promovarii proiectului pentru adoptarea unor masuri privind obiectivul de investitii Canalul magistral Siret-Baragan.

Din partea MADR, la dezbateri au participat secretarul de stat Daniel Botanoiu si secretarul general adjunct George Sava, alaturi de  directori ai directiilor de specialitate din cadrul MADR si ale autoritatilor subordonate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministerul Apelor si Padurilor a fost reprezentat la aceasta reuniune de secretarul de stat Adriana Petcu, precum si de directori si experti din cadrul directiilor de resort.

Expertii tehnici prezenti au analizat textul proiectului in vederea revizuirii si agrearii unei forme.

Astfel, s-a stabilit modificarea denumirii proiectului de ordonanta, revizuirea textelor articolelor si transmiterea formei finale catre Ministerul Apelor si Padurilor, in vederea aprobarii.

Avand in vedere consensul asupra textului revizuit vor fi initiate demersurile care se impun pentru ca aceasta inititiva legislativa sa isi urmeze cursul in vederea demararii procedurilor de avizare.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016