Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reprezentantii fermierilor sunt nemultumiti de atitudinea ministrului agriculturii si ameninta cu proteste

reprezentantii-fermierilor-sunt-nemultumiti-de-atitudinea-ministrului-agriculturii-si-ameninta-cu-proteste

Consiliul Director al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) s-a intilnit, la sfirsitul saptaminii trecute, cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si cu alti oficiali ai acestei institutii.


Cele doua parti au avut discutii aprinse pe teme care erau deja cunoscute celor din minister, dupa mai multe adrese trimise de LAPAR, dar la care agricultorii au primit raspunsuri care i-au nemultumit.

Potrivit Ziarului de Bacau, care a scris un material pe acest subiect, fermierii au cerut raspunsuri clare, la termene foarte precise, si au amenintat ca altfel vor incepe proteste de strada de amploare si vor boicota alegerile parlamentare din toamna.

Intr-un comunicat de presa, semnat de presedintele LAPAR, bacauanul Laurentiu Baciu, se arata ca intilnirea a fost o sedinta de lucru ad-hoc, la care au fost intimpinati brutal de bodyguarzii ministerului.

"Inca de la sosirea delegatiei LAPAR, la minister era o atmosfera de sarbatoare. Doua hostess-uri imbracate in negru, cu bocanci in picioare, i-au intimpinat cu mare bucurie pe reprezentantii LAPAR, dar si cu o mare staruinta de a-i conduce spre poarta de iesire. Dupa multe declaratii de simpatie, intre cele doua partia inceput, in sfirsit, dialogul, iar domnul ministru Daniel Constantin a tinut cu tot dinadinsul sa ne arate grija deosebita pe care o are fata de agricultura si agricultorii romani, promitind ca in cel mai scurt timp va gasi solutii pentru rezolvarea tuturor problemelor aparute peste noapte in agricultura. Asa ca, delegatia LAPAR, cuprinsa de emotie, a plecat linistita spre casa, cu gindul ca cineva vegheaza la linistea businessului lor", se arata in comunicatul Ligii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Fermierii au ramas nemultumiti de modul in care sint tratati de oficialii statului si au declarat ca nu au nicio speranta ca situatia se va indrepta.

Ei asteapta, in continuare, raspunsuri asupra PNDC (platile nationale directe complementare) pentru anul 2011 si a aducerii platilor la nivelul aprobat de UE, dar si a platilor pe unitatea de suprafata agricola (SAPS) in anul 2012.

Alte subiecte aprinse de discutii au fost cele referitoare la situatia dosarului OMG (organismele modificate genetic), a irigatiilor, a motorinei folosite in agricultura.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016